Automatizari porti batante: CAME AMICO

Motor cu aspect nou, pentru deschiderea porţilor batante şi care respectă tradiţia motoarelor ATI. Poate fi folosit atât pentru acţionarea porţilor rezidenţiale, ale blocurilor de locuinţe, cât şi a porţilor din zone industriale.
Un sistem nou, alimentat cu 24V, care a fost conceput pentru folosirea la blocurile de locuinţe şi la porţi batante de dimensiune medie. Setul AMICO poate fi montat la aripi de poartă de până la 1,8m lăţimeşi este comercializat cu numeroase accesorii.
Achiziţionat în set este mai ieftin!
Set AMICO U6115 pentru porţi batante cu două aripi, cu 2buc. motoare A1824, panou de comandă ZL90, carcasă pentru panoul de comandă şi transformator, receptor cu card de frecvenţă AF43S, 2buc. telecomenzi cu douăcanale T432NA, 1 pereche de fotcelule de siguranţă DIR-10 şi lampă de semnalizare cu lumină intermitentă KIARO-N.

Automatizari porti batante: CAME FAST

Motor pentru acţionarea porţilor batante cu stâlpi de dimensiuni mari. Poate fi folosit atât pentru acţionarea porţilor rezidenţiale, ale blocurilor de locuinţe, cât şi a porţilor din zone industriale. Este un sistem ideal pentru acţionarea porţilor deja existente cu stâlpi înglobaţi în perete sau cu stîlpi din beton şi la care aripile se află pe axa stâlpului.
Modelul de bază dispune de braţ articulat, dar în caz de nevoie se poate livra cu braţ drept. (F7002). Cu braţul de transmisie a forţei de concepţie unică asigură soluţia simplă şi eficientă pentru porţi cu aripi cu lăţimea maximă de 2,3m şi cu greutatea maximă de 200kg. Unghiul de deschidere a motoarelor FAST poate fi de maxim 110 grade. Sunt motoare ireversibile (autoblocante), în caz de pană de curent se pot debloca sau bloca - cu ajutorul unei chei- dinspre interior prin învârtirea unei manete - închise sub o uşă din material plastic - în partea superioară a carcasei motorului.
Sistem de deblocare exterior aplicabil: H3000

CAME FAST - motoare pentru uzul în cadru rezidenţial sau în cadrul blocurilor mai mici de locuit

- F7000: motor ireversibil (autoblocant) la 230V, cu panou de comandă de bază ZF1 încorporat în motor cu transformator şi cu conexiune pentru cardul de frecvenţă radio AF.
- F7001: motor la 230V, ireversibil (autoblocant) fără panou de comandă.
- F7024N: motor la 24V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă
Achiziţionat în set este mai ieftin!
- Set FAST U1851 pentru porţi batante cu două aripi, cu 2buc. motoare F7001, panou de comandă ZA3, carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, card de frecvenţă AF43S, 2 buc. telecomenzi cu două canale T432NA, 1 pereche de fotocelule de siguranţă DIR-10, lampă de semnalizare cu lumină intermitentă KIARO-N, comutator cu cheie SETJ antenă TA433N şi 5m cablu de antenă.
- Set FAST U1852 pentru porţi batante cu două aripi, cu un motor F7000 şi un motor F7001 panou de comandă de bază ZF1 încorporat, cu card de frecvenţă radio AF43S, 1 buc. telecomandă T432NA cu două canale, 1 pereche fotocelule DIR-10, lampă semnalizare KIARO-N.

Automatizari porti batante: CAME FLEX

FLEX - motor cu braţ articulat pentru acţionarea porţilor batante

Este recomandat exclusiv uzului rezidenţial, pentru porţi cu acces pietonal pentru porţi cu aripi uşoare cu lăţimea de până la 1,6m.
Motor reversibil la 24V (nu este autoblocant). Datorită dimensiunii poate fi montat pe stălpi mici, lăţimea motorului fiind de 8cm. Este recomandată combinarea cu încuietoare electrică.
Unghiul de deschidere al motoarelor FLEX poate fi de maxim 90 grade.
Nu se poate utiliza sistem de deblocare exterior.
Tipuri disponibile:

- F500: motor la 24V cu braţ articulat

- F510: motor la 24V cu braţ drept

Lăţimea şi greutatea aripii porţii poate fi de 0,8m/150kg, sau 1,6m/100kg.
Achiziţionat în set este mai ieftin!
- FLEX U8600 - set pentru acţionarea porţii cu o singură aripă, cu 1buc. motor F500, panou de comandă ZL160, carcasă pentru panoul de comandă cu transformator, tastatură pentru cod numeric S7000 cu montare pe perete, tastatură cod numeric S0001 cu panou pentru tastatură.
- FLEX U8711- set pentru poartă cu două aripi, cu 2 buc. motoare F500, panou de comandă ZL150, carcasă pentru panou de comandă cu transformator, card de frecvenţă pentru receptarea undelor radio AF43S, 1buc. telecomandă T432S cu două canale, 1 pereche fotocelule DOCE, 1buc. lampă semnalizare KIARO24N , 1buc. comutator cu cheie SETE, 1buc. încuietoare electrică LOCK82, 1buc. antenă TA433N cu 5m cablu antenă.

Automatizari porti batante: CAME FROG

FROG - acţionare îngropată pentru porţi batante. Acţionare ascunsă în întregime, cu construcţie puternică şi funcţionare silenţioasă, cu aspect estetic, armonizează perfect cu mediul său. Este adecvat funcţionării atât în mediu rezidenţial, la blocuri de locuinţe, cât şi în mediu industrial.
Este ideal în cazul porţilor din fier forjat unde este necesar ca acţionarea să nu afecteze aspectul porţii. Unghiul de deschidere al motoarelor FROG la modelul de bază este de 110 grade. Prin intermediul braţului complementar unghiul de deschidere poate fi de 140 grade(A4370), sau de 180 grade (FL180). Motor ireversibil (autoblocant) , în caz de pană de curent se poate bloca sau debloca dinspre interior.

Sisteme de deblocare disponibile:

- A4364: sistem de deblocare cu braţ cu 1 buc. cheie mare

- A4365: sistem de deblocare cu 2 buc. chei din material plastic

- A4366: sistem de deblocare cn cilindru DIN cu 2 buc. chei

Motoare FROG pentru uz rezidenţial, locuinţe şi blocuri mici de locuinţe.

- FROGA: motor de 230V ireversibil (autoblocant) cu deschidere la 110 grade, grad de protecţie IP67.

- FROGAV: motor de 230V ireversibil (autoblocant) cu deschidere la 110 grade, grad de protecţie IP67, varianta rapidă (timp deschidere la 90 grade este de 9 sec, lăţimea maximă a aripii de 1,3 m)

- FROGAE: motor la 230V ireversibil (autoblocant) cu senzor de rotaţie, cu deschidere de 110 grade, grad de protecţie IP67, (lăţimea maximă a aripii poate fi de 3,5 m)

Motoare FROG pentru uz în cadrul blocurilor mari de locuit sau în mediu industrial

- FROGA24: motor de 24V, ireversibil (autoblocant) cu deschidere de 110 grade, protecţie IP67 (lăţimea maximă a aripii de 3,5 m)

Carcase de motor disponibile:

- FROGB: carcasă motor din oţel zincat la cald, cu capac

- FROGBI: carcasă motor din oţel inoxidabil, cu capac

Achiziţionat în set este mai ieftin!

- FROG SET: pentru poartă cu două aripi, cu 2buc. motoare FROGA , cu 2buc. carcase de motor FROGB cu 2buc. sisteme de deblocare A4364, cu panou de comandă de bază ZF1, cu carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, card recepţie unde radio AF43S, 2buc. telecomenzi T432NA cu două canale, o pereche de fotocelule DIR-10.

- FROG SETU: pentru poartă cu două aripi, cu 2buc. motoare FROGA , cu 2buc. carcase de motor FROGB cu 2buc. sisteme de deblocare A4364, cu panou de comandă de bază ZF1, cu carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, cu receptor cod variabil KUV1, 2buc. telecomenzi cu cod variabil cu trei canale KUA2, cu o pereche de fotocelule DIR-10.

CAME Frog-J - motor îngropat pentru porţi batante
Motor nou tip ascuns la 24V cu aspect exclusiv şi foarte plat (înălţimea carcasei este de doar 8,5cm). Este adecvat caselor de locuit sau blocurilor de locuinţe.
Cu înălţimea specială a carcasei se poate îngropa în 8,5 cm.
Este un sistem ideal pentru porţi din fier forjat unde este o necesitate ca motorul să nu strice aspectul porţii.
Unghiul de deschidere maxim al motorului FROG-J este de 110 grade. Este motor ireversibil (autoblocant), în caz de pană de curent se poate debloca dinspre interior şi dinspre exterior cu ajutorul sistemului de deblocare încorporat. Se poate combina şi cu panou de comandă adecvat, şi cu acumulator.
Poate fi utilizat atât în mediu rezidenţial, cât şi în mediu industrial.
Tipuri disponibile:

FROGJ: motor la 24V, îngropat, cu senzor de rotaţie încorporat, pentru deschidere de maxim 110 grade, fără panou de comandă, grad de protecţie IP67.

FROGJC: carcasă motor din oţel zincat la cald, fără sistem de deblocare.

FROGA4617: sistem deblocare pentru motorul FROGJ.

Lăţimea şi greutatea aripii porţii poate fi de 0,8m/150kg, sau 1,8m/100kg.
Achiziţionat în set este mai ieftin!

- FROG U1315 set pentru poartă cu două aripi, cu 2 buc. motoare FROGJ cu carcasă cu 2 buc. sisteme de deblocare A4617, panou de comandă ZL90, carcasă pentru panou de comandă cu transformator, card de frecvenţă pentru receptarea undelor radio AF43S, 2buc. telecomenzi T432NA cu două canale, 1 pereche fotocelule DOCE, 1buc. lampă semnalizare KIARO24N.

Sisteme de deblocare, încuietori electrice:
Cea mai importantă este siguranţa. Aceste accesorii uşurează deblocarea porţii în caz de pană de curent.

CMS:sistem de deblocare în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru, cu mâner din material plastic şi 7m de bowden. Se poate monta la motoarele industriale din seria C şi la unele tipuri de motoare pentru acţionarea porţilor batante.

H3000: sistem de deblocare în carcasă masivă din aluminiu, cu uşă, cu încuietoare cu cilindru, cu tambur de deblocare şi cu buton, bowdwen de 5m. Se poate monta la motoarele industriale din seria C şi la unele tipuri de motoare pentru acţionarea porţilor batante.

LOCK81: încuietoare electrică în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru simplu (blocabil din interior), cu 3 chei, pentru motoare pentru porţi batante (12V/15VA).

LOCK82: încuietoare electrică în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru dublu (blocabil din interior şi exterior), cu 3 chei, pentru motoare pentru porţi batante (12V/15VA).

LRK1702E: sistem de deblocare pentru garaje fără altă ieşire cu motor de tracţiune pentru uşi secţionale sau basculante.Automatizari porti batante: CAME ATI

Ati - motor cu braţ pentru porţi batante

Un motor pentru deschiderea porţilor batante care şi-a dovedit calităţile, cu structură puternică şi aspect estetic. Este adecvat atât folosirii în mediu rezidenţial (case de locuit şi blocuri de locuinţe), cât şi în mediu industrial.
Structură puternică, putere mare. Motoarele Ati sunt în întregime protejate împotriva prafului, pot fi montate uşor, nu sunt necesare modificări ale aripilor porţii la instalare.
Unghiul de deschidere al motoarelor ATI este de maxim 120 de grade în cazul seriei A3000 şi de 130 grade în cazul seriei A5000. Sunt motoare ireversibile (autoblocante), în caz de pană de curent se poate debloca dinspre interior sistemul de deblocare, aflat în partea de sus al motorului, cu ajutorul unei chei.
La lăţimea aripii mai mare de 2,5m este inducată montarea încuietorii electrice (LOCK81, LOCK82). Sistem de deblocare exterior utilizabil: H3000

ATI - motoare pentru uzul în cadru rezidenţial sau în cadrul blocurilor mai mici de locuit- A3000: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere, pentru aripi de până la 3,0m

- A3000A: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 3,0m

- A3100: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere, pentru aripi de până la 3,0m

- A3100A: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 3,0m

- A5000: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere, pentru aripi de până la 5,0m

- A5000A: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 5,0m

- A5100: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere, pentru aripi de până la 5,0m

- A5100A: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 5,0m

ATI - motoare pentru uzul în cadrul blocurilor de locuit sau în mediu industrial- A3024N: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 3,0m (cu panoul de comandă adecvat motorul încetineşte la deschidere şi închidere).

- A5024N: motor la 24V reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 3,0m (cu panoul de comandă adecvat motorul încetineşte la deschidere şi închidere).

Achiziţionat în set este mai ieftin!

- JET U7097: pentru porţi cu două aripi, cu 2buc. motoare A3000, panou de comandă de bază ZF1 carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator.

- JET U7096: pentru porţi cu două aripi, cu 2buc. motoare A3000, panou de comandă de bază ZF1 carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, cu card de frecvenţă radio AF43S, cu 2 buc. telecomenzi T432NA cu două canale, 1pereche de fotocelule DIR-10 cu 1 buc. comutator cu cheie SETJ, şi cu 1buc. lampă de semnalizare KIARON.

Automatizari porti batante: CAME FERNI

Ferni - motor cu braţ articulat pentru porţi batante Motor pentru acţionarea porţilor batante cu stâlpi de dimensiuni mari. Poate fi folosit atât pentru acţionarea porţilor rezidenţiale, ale blocurilor de locuinţe, cât şi a porţilor din zone industriale.
Este un sistem ideal pentru acţionarea porţilor deja existente cu stâlpi încorporaţi în perete sau cu stîlpi din beton şi la care aripile se află pe axa stâlpului.
Modelul de bază dispune de braţ articulat, dar în caz de nevoie se poate livra cu braţ drept. (F1001). Cu braţul de transmisie a forţei de concepţie unică asigură soluţia simplă şi eficientă pentru porţi cu aripi cu lăţimea maximă de 4m şi cu greutatea maximă de 400kg. Unghiul de deschidere a motoarelor FERNI poate fi de maxim 90 grade. Sunt motoare ireversibile (autoblocante), în caz de pană de curent se pot debloca sau bloca - cu ajutorul unei chei- dinspre interior prin învârtirea unei manete - închise sub o uşă din material plastic - în partea superioară a carcasei motorului.
La lăţimea aripilor mai mare de 2,5m este indicată montarea unei încuietori electrice (LOCK81, LOCK82). Sistem de deblocare exterior aplicabil: H3000

FERNI - motoare pentru uzul în cadru rezidenţial sau în cadrul blocurilor mai mici de locuit:

- F1000: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă

- F1100: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă


FERNI- motoare pentru uzul în cadrul blocurilor de locuit sau în mediu industrial:

- F1024: motor la 24V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă

Achiziţionat în set este mai ieftin!

- FERNI SET: pentru poartă cu două aripi, cu 2buc. motoare F1000, cu panou de comandă de bază ZF1, cu carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, card recepţie unde radio AF43S, 2buc. telecomenzi T432NA cu două canale, o pereche de fotocelule DIR-10.

- FERNI SETU: pentru poartă cu două aripi, cu 2buc. motoare F1000, cu panou de comandă de bază ZF1, cu carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, cu receptor cod variabil KUV1, 2buc. telecomenzi cu cod variabil cu trei canale KUA2, cu o pereche de fotocelule DIR-10.

Automatizari porti batante: CAME KRONO

KRONO - motor cu braţ pentru acţionarea porţilor batante Acţionare pentru porţi batante cu construcţie puternică şi funcţionare silenţioasă, cu aspect estetic, armonizează perfect cu mediul său. Este adecvat funcţionării în mediu rezidenţial.
Este disponibilă în două variante: pentru aripi de 3m şi, respectiv, de 5m.
Motorul poate fi reversibil (nu este autoblocant)sau ireversibil (autoblocant).
Unghiul dedeschidere al motoarelor KRONO este de maxim 120 grade. Varianta ireversibilă, în caz de pană de curent,poate fi deblocată manual din interiorcu ajutorul unei chei.
Sistem de deblocare exterior nu se poate atasa.

Tipuri disponibile:

KR300D sau KR300S: motor la 230V, reversibil, fără întrerupător de capăt de cursă (variantă de dreapta sau de stânga)

KR310D vagy KR310S: motor la 230V, reversibil, cu întrerupător de capăt de cursă de închidere şi deschidere (variantă de dreapta sau de stânga)

KR510D vagy KR510S: motor la 230V, reversibil, cu întrerupător de capăt de cursă de închidere şi deschidere (variantă de dreapta sau de stânga)

KR001:sistem de deblocare încorporabil cu 2 buc. chei

Capacitati motoare:

Seria KR300 : lăţimea şi greutatea aripii 2,0m/800kg, sau 3,0m/400kg.

Seria KR500: ăţimea şi greutatea aripii 2,0m/1000kg, sau 5,0m/400kg.

Achiziţionat în set este mai ieftin!

KRONO U1411 - set pentru porţi batante cu două aripi, cu 2buc. motoare KR310D/S, panou de comandă de bază ZF1, carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, card frecvenţă radio AF43S, 2buc. Telecomenzi TAM432SA cu două canale.

Automatizari porţi batante industriale

Acţionări electromecanice pentru porţi rezidenţiale şi industriale

AMICO - motor cu braţ pentru poartă batantă

"Motor cu aspect nou, pentru deschIderea porţilor batante şi care respectă tradiţia motoarelor ATI. Poate fi folosit atât pentru acţionarea porţilor rezidenţiale, ale blocurilor de locuinţe, cât şi a porţilor din zone industriale.

Un sistem nou, alimentat cu 24V, care a fost conceput pentru folosirea la blocurile de locuinţe şi la porţi batanta de dimensiune medie. Setul AMICO poate fi montat la aripi de poartă de până la 1,8m lăţime şi este comercializat cu numeroase accesorii.

Achiziţionat în set este mai ieftin!

Set AMICO U6115 pentru porţi batante cu două aripi, cu 2buc. motoare A1824, panou de comandă ZL90, carcasă pentru panoul de comandă şi transformator, receptor cu card de frecvenţă AF43S, 2buc. telecomenzi cu două canale T432NA, 1 pereche de fotcelule de siguranţă DIR-10 şi lampă de semnalizare cu lumină intermitentă KIARO-N."

FAST - motoare pentru acţionarea porţilor batane

"Motor pentru acţionarea porţilor batante cu stâlpi de dimensiuni mari. Poate fi folosit atât pentru acţionarea porţilor rezidenţiale, ale blocurilor de locuinţe, cât şi a porţilor din zone industriale.

Este un sistem ideal pentru acţionarea porţilor deja existente cu stâlpi încorporaţi în perete sau cu stîlpi din beton şi la care aripile se află pe axa stâlpului.

Modelul de bază dispune de braţ articulat, dar în caz de nevoie se poate livra cu braţ drept (F1002). Cu braţul de transmisie a forţei de concepţie unică asigură soluţia simplă şi eficientă pentru porţi cu aripi cu lăţimea maximă de 2,3m şi cu greutatea maximă de 200kg. Unghiul de deschidere a motoarelor FAST poate fi de maxim 110 grade. Sunt motoare ireversibile (autoblocante), în caz de pană de curent se pot debloca sau bloca - cu ajutorul unei chei- dinspre interior prin învârtirea unei manete - închise sub o uşă din material plastic - în partea superioară a carcasei motorului.

Sistem de deblocare exterior aplicabil: H3000
FAST - motoare pentru uzul în cadru rezidenţial sau în cadrul blocurilor mai mici de locuit:

"F7000: motor ireversibil (autoblocant) la 230V, cu panou de comandă de bază ZF1 încorporat în motor cu transformator şi cu conexiune pentru cardul de frecvenţă radio AF.

F7001: motor la 230V, ireversibil (autoblocant) fără panou de comandă.

FAST - motoare pentru uzul în cadrul blocurilor mari de locuit sau în cadru industrial:

F7024N: motor la 24V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă

Achiziţionat în set este mai ieftin!

Set FAST U1851 pentru porţi batante cu două aripi, cu 2buc. motoare F7001, panou de comandă ZA3, carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, card de frecvenţă AF43S, 2 buc. telecomenzi cu două canale T432NA, 1 pereche de fotocelule de siguranţă DIR-10, lampă de semnalizare cu lumină intermitentă KIARO-N, comutator cu cheie SETJ antenă TA433N şi 5m cablu de antenă.

Set FAST U1852 pentru porţi batante cu două aripi, cu un motor F7000 şi un motor F7001 panou de comandă de bază ZF1 încorporat, cu card de frecvenţă radio AF43S, 1 buc. telecomandă T432NA cu două canale, 1 pereche fotocelule DIR-10, lampă semnalizare KIARO-N.FROG - acţionare îngropată pentru porţi batante

"Acţionare ascunsă în întregime, cu construcţie puternică şi funcţionare silenţioasă, cu aspect estetic, armonizează perfect cu mediul său. Este adecvat funcţionării atât în mediu rezidenţial, la blocuri de locuinţe, cât şi în mediu industrial.

Este ideal în cazul porţilor din fier forjat unde este necesar ca acţionarea să nu afecteze aspectul porţii.

Unghiul de deschidere al motoarelor FROG la modelul de bază este de 110 grade. Prin intermediul braţului complementar unghiul de deschidere poate fi de 140 grade(A4370), sau de 180 grade (FL180).

Motor ireversibil (autoblocant) , în caz de pană de curent se poate bloca sau debloca dinspre interior.

Sisteme de deblocare disponibile

A4364: sistem de deblocare cu braţ cu 1 buc. cheie mare

A4365: sistem de deblocare cu 2 buc. chei din material plastic

A4366: sistem de deblocare cn cilindru DIN cu 2 buc. Chei

8.1.5 Motoare FROG pentru uz rezidenţial, locuinţe şi blocuri mici de locuinţe.

FROGA: motor de 230V ireversibil (autoblocant) cu deschidere la 110 grade, grad de protecţie IP67.

FROGAV: motor de 230V ireversibil (autoblocant) cu deschidere la 110 grade, grad de protecţie IP67, varianta rapidă (timp deschidere la 90 grade este de 9 sec, lăţimea maximă a aripii de 1,3 m)

FROGAE: motor la 230V ireversibil (autoblocant) cu senzor de rotaţie, cu deschidere de 110 grade, grad de protecţie IP67, (lăţimea maximă a aripii poate fi de 3,5 m)

8.1.6 Motoare FROG pentru uz în cadrul blocurilor mari de locuit sau în mediu industrial

FROGA24: motor de 24V, ireversibil (autoblocant) cu deschidere de 110 grade, protecţie IP67 (lăţimea maximă a aripii de 3,5 m)

Carcase de motor disponibile:

FROGB: carcasă motor din oţel zincat la cald, cu capac

FROGBI: carcasă motor din oţel inoxidabil, cu capac

Achiziţionat în set este mai ieftin!

 

FROG SET: pentru poartă cu două aripi, cu 2buc. motoare FROGA , cu 2buc. carcase de motor FROGB cu 2buc. sisteme de deblocare A4364, cu panou de comandă de bază ZF1, cu carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, card recepţie unde radio AF43S, 2buc. telecomenzi T432NA cu două canale, o pereche de fotocelule DIR-10.

 

FROG SETU: pentru poartă cu două aripi, cu 2buc. motoare FROGA , cu 2buc. carcase de motor FROGB cu 2buc. sisteme de deblocare A4364, cu panou de comandă de bază ZF1, cu carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, cu receptor cod variabil KUV1, 2buc. telecomenzi cu cod variabil cu trei canale KUA2, cu o pereche de fotocelule DIR-10.

Ati - motor cu braţ pentru porţi batante

Un motor pentru deschiderea porţilor batante care şi-a dovedit calităţile, cu structură puternică şi aspect estetic. Este adecvat atât folosirii în mediu rezidenţial (case de locuit şi blocuri de locuinţe), cât şi în mediu industrial.

Structură puternică, putere mare. Motoarele Ati sunt în întregime protejate împotriva prafului, pot fi montate uşor, nu sunt necesare modificări ale aripilor porţii la instalare.

Unghiul de deschidere al motoarelor ATI este de maxim 120 de grade în cazul seriei A3000 şi de 130 grade în cazul seriei A5000. Sunt motoare ireversibile (autoblocante), în caz de pană de curent se poate debloca dinspre interior sistemul de deblocare, aflat în partea de sus al motorului, cu ajutorul unei chei.

La lăţimea aripii mai mare de 2,5m este inducată montarea încuietorii electrice (LOCK81, LOCK82).

Sistem de deblocare exterior utilizabil: H3000

ATI - motoare pentru uzul în cadru rezidenţial sau în cadrul blocurilor mai mici de locuit

A3000: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere, pentru aripi de până la 3,0m

A3000A: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 3,0m

A3100: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere, pentru aripi de până la 3,0m

A3100A: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 3,0m

A5000: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere, pentru aripi de până la 5,0m

A5000A: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 5,0m

A5100: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere, pentru aripi de până la 5,0m

A5100A: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 5,0m


ATI - motoare pentru uzul în cadrul blocurilor de locuit sau în mediu industrial

A3024N: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 3,0m (cu panoul de comandă adecvat motorul încetineşte la deschidere şi închidere)

A5024N: motor la 24V reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă, cu întrerupător de capăt de cursă la deshidere şi închidere, pentru aripi de până la 3,0m (cu panoul de comandă adecvat motorul încetineşte la deschidere şi închidere)

Limitări de montare:

Seria A3000: lăţimea şi greutatea aripii 2,0m/800kg, sau 3,0m/400kg.

Seria A5000: ăţimea şi greutatea aripii 2,0m/1000kg, sau 5,0m/400kg.

Achiziţionat în set este mai ieftin!

JET U7097: pentru porţi cu două aripi, cu 2buc. motoare A3000, panou de comandă de bază ZF1 carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator.

JET U7096: pentru porţi cu două aripi, cu 2buc. motoare A3000, panou de comandă de bază ZF1 carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, cu card de frecvenţă radio AF43S, cu 2 buc. telecomenzi T432NA cu două canale, 1pereche de fotocelule DIR-10 cu 1 buc. comutator cu cheie SETJ, şi cu 1buc. lampă de semnalizare KIARON.

Ferni - motor cu braţ articulat pentru porţi batante

"Motor pentru acţionarea porţilor batante cu stâlpi de dimensiuni mari. Poate fi folosit atât pentru acţionarea porţilor rezidenţiale, ale blocurilor de locuinţe, cât şi a porţilor din zone industriale.

Este un sistem ideal pentru acţionarea porţilor deja existente cu stâlpi încorporaţi în perete sau cu stîlpi din beton şi la care aripile se află pe axa stâlpului.

Modelul de bază dispune de braţ articulat, dar în caz de nevoie se poate livra cu braţ drept. (F1001). Cu braţul de transmisie a forţei de concepţie unică asigură soluţia simplă şi eficientă pentru porţi cu aripi cu lăţimea maximă de 4m şi cu greutatea maximă de 400kg. Unghiul de deschidere a motoarelor FERNI poate fi de maxim 90 grade. Sunt motoare ireversibile (autoblocante), în caz de pană de curent se pot debloca sau bloca - cu ajutorul unei chei- dinspre interior prin învârtirea unei manete - închise sub o uşă din material plastic - în partea superioară a carcasei motorului. La lăţimea aripilor mai mare de 2,5m este indicată montarea unei încuietori electrice (LOCK81, LOCK82).

Sistem de deblocare exterior aplicabil: H3000

FERNI - motoare pentru uzul în cadru rezidenţial sau în cadrul blocurilor mai mici de locuit:

"F1000: motor la 230V, ireversibil (autoblocant), fără panou de comandă

F1100: motor la 230V, reversibil (nu este autoblocant), fără panou de comandă.

Achiziţionat în set este mai ieftin!

FERNI SET: pentru poartă cu două aripi, cu 2buc. motoare F1000, cu panou de comandă de bază ZF1, cu carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, card recepţie unde radio AF43S, 2buc. telecomenzi T432NA cu două canale, o pereche de fotocelule DIR-10.

FERNI SETU: pentru poartă cu două aripi, cu 2buc. motoare F1000, cu panou de comandă de bază ZF1, cu carcasă pentru panou de comandă S4339 cu transformator, cu receptor cod variabil KUV1, 2buc. telecomenzi cu cod variabil cu trei canale KUA2, cu o pereche de fotocelule DIR-10.

Automatizari Porti Culisante

Motoare pentru actionarea portilor culisante

Actionari cu cremaliera pentru portile culisante rezidentiale, ale blocurilor de locuinte si industriale

BX243 - motor pentru actionarea portilor culisante
Forma si aspect noi, dar fiabilitatea este cea veche. Motor pentru actionarea portilor culisante rezidentiale si ale blocurilor de locuinte.
Accesorii pentru motoarele de actionare a portilor culisante
Cremaliere, frâna pentru poarta culisanta, angrenaj cu lant.

Cremaliere:
CGZF: cremaliera PVC, 20*20*1000mm, modul 4
CGZ: cremaliera din otel, zincat, 22*22*1000mm, modul 4
CGZS: cremaliera din otel, zincat, 30*8*1000mm, modul 4
CGZ6: cremaliera din otel, zincat, 30*30*1000mm, modul 6
CGZ33: cremaliera din otel, zincat, 3*333mm, modul 4
CGZV4: cremaliera din material plastic întarit cu fibre, miez din otel de 10*6mm, cu 4 buc. urechi de prindere directionate în jos, 20*28*1000mm, modul 4
CGZV6: cremaliera din material plastic întarit cu fibre, miez din otel de 10*10mm, cu 6 buc. urechi de prindere directionate în jos, 20*28*1000mm, modul 4
CGZS6: cremaliera din material plastic întarit cu fibre, miez din otel de 10*10mm, cu 6 buc. urechi de prindere directionate în jos, 20*28*1000mm, modul 4

Alte accesorii:
BSF: frâna pentru poarta culisanta cu greutatea maxima de 1500 kg si cu cremaliera modul 4 (frâna cu ulei)
B4337: angrenaj cu lant si roata dintata pentru motorul de poarta culisanta BX
B4353: angrenaj cu lant si roata dintata pentru motorul de poarta culisanta BK
CCT: lant de1/2pentru angrenajul cu lant al portii culisante
CCGIU: închidere pentru lantul CCT.
R001: cilindru pentru usita sistemului de deblocare al motoarelor de poarta culisanta BX-BK cu 2 buc. chei
009CGS: cheie bruta pentru cilindrul R001
119RIY077: cheie din material plastic pentru sistemul standard de deblocare al portii culisante

BX - motoare pentru actionarea portilor culisante
Recomandam utilizarea acestor motoare în cadru rezidential si la blocurile de locuinte.
Sunt motoare pentru porti culisante, autoblocante, cu întrerupator de capat de cursa mecanic, sau, la unele tipuri, cu senzor electronic (senzor de rotatie) de capat de cursa.

În caz de pana de curent se pate debloca din interior cu ajutorul unei chei si poate fi actionata manual.
Tipul BX-P se deblocheaza cu telecomanda si este livrat cu acumulatori în pretul de baza.

Motor pentru actionarea portilor culisante rezidentiale
BX-A: motor 230V/200W pentru actionarea portilor culisante, cu întrerupator mecanic de capat de cursa, fara panou de comanda, pentru porti cu greutatea maxima de 400kg, cu modul 4 al rotii dintate, raport de lucru 30%.
BX-B: motor 230V/200W pentru actionarea portilor culisante, cu întrerupator mecanic de capat de cursa, fara panou de comanda, pentru porti cu greutatea maxima de 800kg, cu modul 4 al rotii dintate, raport de lucru 30%.
ZBX-6: panou de comanda de baza pentru motoarele BX-A/BX-B.
 

ZBX-7: panou de comanda pentru motoarele BX-A/BX-B, cu functie de deschidere partiala, (poarta mica), legatura pentru senzorul optic de rotatie.
B4336: senzor optic de rotatie pentru motoareleBX-A/BX-B (prin montarea acestuia poarta culisanta, în caz de coliziune, la închidere se redeschide, la deschidere se opreste si, totodata, asigura încetinirea portii la apropierea de capetele de cursa (gtreutatea maxima a portii este de 300kg).

BX-P: motor pentru poarta culisanta de 230V/230W cu deblocare prin telecomanda, întrerupator mecanic de capat de cursa, panou de comanda ZBX8 si acumulator încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 600kg, roata dintata cu modul 4, raport de lucru 30%. Panoul de comanda are functia de deschidere partiala(functia portii mici).

BX-E: motor pentru poarta culisanta de 230V/230W, cu senzor electronic de capat de cursa, panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 800kg, roata dintata cu modul 4, raport de lucru 30%. Panoul de comanda are functia de deschidere partiala (functia portii mici), iar în caz de coliziune, la deschidere se opreste, la închidere se redeschide.

Motor pentru poarta culisanta la blocurile de locuinte

BX-241: motor pentru poarta culisanta de 230V/230W, cu întrerupator mecanic de capat de cursa, panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 600kg, roata dintata cu modul 4, raport de lucru 100%. Panoul de comanda are functia de deschidere partiala (functia portii mici), iar în caz de coliziune, la deschidere se opreste, la închidere se redeschide, card pentru conectarea acumulatorului.
BX-E241: motor pentru poarta culisanta de 230V/230W, cu senzor electronic de capat de cursa, panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 600kg, roata dintata cu modul 4, raport de lucru 100%. Panoul de comanda are functia de deschidere partiala (functia portii mici), card de conectare al acumulatorului, în caz de coliziune, la deschidere se opreste, la închidere se redeschide.

Motoare pentru porti culisante industriale

Actionari cu cremaliera pentru porti culisante rezidentiale, la blocurile de locuinte si industriale

BK - motoare pentru porti culisante
Motor de poarta culisanta pentru blocuri de locuinte si uz industrial
Motor electromecanic, autoblocant pentru poarta culisanta cu întrerupator mecanic de capat de cursa sau cu senzor electronic (senzor de rotatie) de capat de cursa.

În caz de pana de curent se pate debloca din interior cu ajutorul unei chei si poate fi actionat manual. Are panou de comanda încorporat, care, la pretul de baza, asigura functia de deschidere partiala si cea de master - slave. Poate opera cu accesorii de siguranta si numeroase emitatoare de semnal.

Tipuri cu întrerupator de capat de cursa disponibile:
BK-800: motor poarta culisanta de 230V/520W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 800kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 100%
BK-1200: motor poarta culisanta de 230V/380W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 1200kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 50%
BK-1800: motor poarta culisanta de 230V/480W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 1800kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 30%
BK-2200: motor poarta culisanta de 230V/580W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 2200kg, modul roata dintata 6, raport de lucru 30%
BK-2200T: motor poarta culisanta de 230-400V/600W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 2200kg, modul roata dintata 6, raport de lucru 50%

Tipuri cu senzor de rotatie disponibile:
BKE-1200: motor poarta culisanta de 230V/380W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 1200kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 50%, lungimea maxima a portii de 13m
BKE-1800: motor poarta culisanta de 230V/480W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 1800kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 30%, lungimea maxima a portii de 13m
BKE-2200: motor poarta culisanta de 230V/580W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 2200kg, modul roata dintata 6, raport de lucru 30%, lungimea maxima a portii de 13m

Accesorii pentru motoarele de actionare a portilor culisante

Cremaliere, frâna pentru poarta culisanta, angrenaj cu lant.

Cremaliere:
CGZF: cremaliera PVC, 20*20*1000mm, modul 4
CGZ: cremaliera din otel, zincat, 22*22*1000mm, modul 4
CGZS: cremaliera din otel, zincat, 30*8*1000mm, modul 4
CGZ6: cremaliera din otel, zincat, 30*30*1000mm, modul 6
CGZ33: cremaliera din otel, zincat, 3*333mm, modul 4
CGZV4: cremaliera din material plastic întarit cu fibre, miez din otel de 10*6mm, cu 4 buc. urechi de prindere directionate în jos, 20*28*1000mm, modul 4
CGZV6: cremaliera din material plastic întarit cu fibre, miez din otel de 10*10mm, cu 6 buc. urechi de prindere directionate în jos, 20*28*1000mm, modul 4
CGZS6: cremaliera din material plastic întarit cu fibre, miez din otel de 10*10mm, cu 6 buc. urechi de prindere directionate în jos, 20*28*1000mm, modul 4

Alte accesorii:
BSF: frâna pentru poarta culisanta cu greutatea maxima de 1500 kg si cu cremaliera modul 4 (frâna cu ulei)
B4337: angrenaj cu lant si roata dintata pentru motorul de poarta culisanta BX
B4353: angrenaj cu lant si roata dintata pentru motorul de poarta culisanta BK
CCT: lant de1/2pentru angrenajul cu lant al portii culisante
CCGIU: închidere pentru lantul CCT.
R001: cilindru pentru usita sistemului de deblocare al motoarelor de poarta culisanta BX-BK cu 2 buc. chei
009CGS: cheie bruta pentru cilindrul R001
119RIY077: cheie din material plastic pentru sistemul standard de deblocare al portii culisante

BY - motoare pentru porti culisante
Motor trifazat pentru actionarea exclusiv a portilor culisante industriale
Motor electromecanic, autoblocant pentru poarta culisanta, în caz de pana de curent se pate debloca din interior cu ajutorul unei chei si poate fi actionat manual.Are panou de comanda încorporat, care, la pretul de baza, asigura functia de deschidere partiala si cea de master - slave. Poate opera cu accesorii de siguranta si numeroase emitatoare de semnal.
 
BY3500T: motor poarta culisanta de 230-400V/750W cu panou de comanda încorporat, pentru porti culisante de max. 3500kg, modulul rotii dintate 6, raport de lucru 50%.

Motoare pentru portile culisante ala blocurilor de locuinte

Actionari cu cremaliera pentru porti culisante rezidentiale, la blocurile de locuinte si industriale
BK - motoare pentru porti culisante

Motor de poarta culisanta pentru blocuri de locuinte si uz industrial
Motor electromecanic, autoblocant pentru poarta culisanta cu întrerupator mecanic de capat de cursa sau cu senzor electronic (senzor de rotatie) de capat de cursa.

În caz de pana de curent se pate debloca din interior cu ajutorul unei chei si poate fi actionat manual. Are panou de comanda încorporat, care, la pretul de baza, asigura functia de deschidere partiala si cea de master - slave. Poate opera cu accesorii de siguranta si numeroase emitatoare de semnal.
Tipuri cu întrerupator de capat de cursa disponibile:
BK-800: motor poarta culisanta de 230V/520W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 800kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 100%
BK-1200: motor poarta culisanta de 230V/380W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 1200kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 50%
BK-1800: motor poarta culisanta de 230V/480W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 1800kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 30%
BK-2200: motor poarta culisanta de 230V/580W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 2200kg, modul roata dintata 6, raport de lucru 30%
BK-2200T: motor poarta culisanta de 230-400V/600W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 2200kg, modul roata dintata 6, raport de lucru 50%

Tipuri cu senzor de rotatie disponibile:
BKE-1200: motor poarta culisanta de 230V/380W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 1200kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 50%, lungimea maxima a portii de 13m
BKE-1800: motor poarta culisanta de 230V/480W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 1800kg, modul roata dintata 4, raport de lucru 30%, lungimea maxima a portii de 13m
BKE-2200: motor poarta culisanta de 230V/580W cu panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 2200kg, modul roata dintata 6, raport de lucru 30%, lungimea maxima a portii de 13m

BX - motoare pentru actionarea portilor culisante
Recomandam utilizarea acestor motoare în cadru rezidential si la blocurile de locuinte.
Sunt motoare electromecanice pentru porti culisante, autoblocante, cu întrerupator de capat de cursa mecanic, sau, la unele tipuri, cu senzor electronic (senzor de rotatie) de capat de cursa.
În caz de pana de curent se pate debloca din interior cu ajutorul unei chei si poate fi actionata manual.
Tipul BX-P se deblocheaza cu telecomanda si este livrat cu acumulatori în pretul de baza.

Motor pentru actionarea portilor culisante rezidentiale
BX-A: motor 230V/200W pentru actionarea portilor culisante, cu întrerupator mecanic de capat de cursa, fara panou de comanda, pentru porti cu greutatea maxima de 400kg, cu modul 4 al rotii dintate, raport de lucru 30%.
BX-B: motor 230V/200W pentru actionarea portilor culisante, cu întrerupator mecanic de capat de cursa, fara panou de comanda, pentru porti cu greutatea maxima de 800kg, cu modul 4 al rotii dintate, raport de lucru 30%.
ZBX-6: panou de comanda de baza pentru motoarele BX-A/BX-B.
ZBX-7: panou de comanda pentru motoarele BX-A/BX-B, cu functie de deschidere partiala, (poarta mica), legatura pentru senzorul optic de rotatie.

B4336: senzor optic de rotatie pentru motoarele BX-A/BX-B (prin montarea acestuia poarta culisanta, în caz de coliziune, la închidere se redeschide, la deschidere se opreste si, totodata, asigura încetinirea portii la apropierea de capetele de cursa (gtreutatea maxima a portii este de 300kg).
BX-P: motor pentru poarta culisanta de 230V/230W cu deblocare prin telecomanda, întrerupator mecanic de capat de cursa, panou de comanda ZBX8 si acumulator încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 600kg, roata dintata cu modul 4, raport de lucru 30%. Panoul de comanda are functia de deschidere partiala(functia portii mici).

BX-E: motor pentru poarta culisanta de 230V/230W, cu senzor electronic de capat de cursa, panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 800kg, roata dintata cu modul 4, raport de lucru 30%. Panoul de comanda are functia de deschidere partiala (functia portii mici), iar în caz de coliziune, la deschidere se opreste, la închidere se redeschide.

Motor pentru poarta culisanta la blocurile de locuinte
BX-241: motor pentru poarta culisanta de 230V/230W, cu întrerupator mecanic de capat de cursa, panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 600kg, roata dintata cu modul 4, raport de lucru 100%. Panoul de comanda are functia de deschidere partiala (functia portii mici), iar în caz de coliziune, la deschidere se opreste, la închidere se redeschide, card pentru conectarea acumulatorului.

BX-E241: motor pentru poarta culisanta de 230V/230W, cu senzor electronic de capat de cursa, panou de comanda încorporat, pentru porti cu greutatea maxima de 600kg, roata dintata cu modul 4, raport de lucru 100%. Panoul de comanda are functia de deschidere partiala (functia portii mici), card de conectare al acumulatorului, în caz de coliziune, la deschidere se opreste, la închidere se redeschide.

BX243 - motor pentru actionarea portilor culisante
Forma si aspect noi, dar fiabilitatea este cea veche. Motor pentru actionarea portilor culisante rezidentiale si ale blocurilor de locuinte.
Accesorii pentru motoarele de actionare a portilor culisant.

Cremaliere, frâna pentru poarta culisanta, angrenaj cu lant.

Cremaliere:
CGZF: cremaliera PVC, 20*20*1000mm, modul 4
CGZ: cremaliera din otel, zincat, 22*22*1000mm, modul 4
CGZS: cremaliera din otel, zincat, 30*8*1000mm, modul 4
CGZ6: cremaliera din otel, zincat, 30*30*1000mm, modul 6
CGZ33: cremaliera din otel, zincat, 3*333mm, modul 4
CGZV4: cremaliera din material plastic întarit cu fibre, miez din otel de 10*6mm, cu 4 buc. urechi de prindere directionate în jos, 20*28*1000mm, modul 4
CGZV6: cremaliera din material plastic întarit cu fibre, miez din otel de 10*10mm, cu 6 buc. urechi de prindere directionate în jos, 20*28*1000mm, modul 4
CGZS6: cremaliera din material plastic întarit cu fibre, miez din otel de 10*10mm, cu 6 buc. urechi de prindere directionate în jos, 20*28*1000mm, modul 4

Alte accesorii:
BSF: frâna pentru poarta culisanta cu greutatea maxima de 1500 kg si cu cremaliera modul 4 (frâna cu ulei)
B4337: angrenaj cu lant si roata dintata pentru motorul de poarta culisanta BX
B4353: angrenaj cu lant si roata dintata pentru motorul de poarta culisanta BK
CCT: lant de1/2pentru angrenajul cu lant al portii culisante
CCGIU: închidere pentru lantul CCT.
R001: cilindru pentru usita sistemului de deblocare al motoarelor de poarta culisanta BX-BK cu 2 buc. chei
009CGS: cheie bruta pentru cilindrul R001
119RIY077: cheie din material plastic pentru sistemul standard de deblocare al portii culisante

 

Automatizari usi de garaj

Motoare cu lanţ sau curea dinţată pentru acţionarea uşilor de garaj secţionale şi basculante rezidenţiale sau ale blocurilor de locuit

Motoare pentru uşi de garaj rezidenţiale

Motoare cu lanţ sau curea dinţată pentru acţionarea uşilor de garaj secţionale şi basculante rezidenţiale sau ale blocurilor de locuit

K700 este o acţionare de calitate, fiabilă, adecvată pentru acţionarea uşilor de garaj basculante sau secţionale.

Motor complet pentru acţionare uşilor de garaj secţionale sau basculante, cu panou de comandă încorporat, pornire lină şi oprire lentă, cu şină C cu lanţ la preţul de bază sau cu curea dinţată la suprapreţ.

În caz de pană de curent motorul se pate debloca din interior cu maneta de pe şina orizontală sau din exterior cu sistemul de deblocare exterior.

Sistem de deblocare exterior recomandat : K1702E

Tipuri disponibile:

K700E: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu lanţ, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat de 433,9 Mhz cu cod variabil, 1buc telecomandă cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg. K700ER: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu curea dinţată, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat de 433,9 Mhz cu cod variabil, 1buc telecomandă cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

K700EKL: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu lanţ, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat KUV1 cu cod variabil, 1buc telecomandă KUA2 cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

K700ERKL: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, curea dinţată, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat KUV1 cu cod variabil, 1buc telecomandă KUA2 cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

K700EC: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu lanţ, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat RE432 cu două canale şi cod fix, 1buc telecomandă T432NA cu două canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

K700ERC: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu curea dinţată, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat RE432 cu două canale şi cod fix, 1buc telecomandă T432NA cu două canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

LM3780-5580 - motor pentru uşi de garaj

Sistem simplu şi fiabil pentru acţionarea uşilor de garaj secţionale şi basculante.

Cap motor pentru acţionarea uşilor secţionale şi basculante, cu panou de comandă încorporat, întrerupător de capăt de cursă.

Şina cu lanţ sau curea dinţată poate fi aleasă îj funcţie de înălţimea uşii.

În caz de pană de curent motorul se pate debloca din interior cu maneta de pe şina orizontală sau din exterior cu sistemul de deblocare exterior.

Sistem de deblocare exterior recomandat : K1702E

Tipuri disponibile:

LM3780: cap motor complet cu motor de 230V/400W, (F=800N), cu panou şi lampă încorporate, cu receptor radio, fără telecomandă, 1buc buton de perete cu iluminare, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2 şi greutatea maximă de 110 kg.

LM5580: cap motor complet cu motor de 230V/400W, (F=800N), cu panou şi lampă încorporate, cu receptor radio de 433,9 Mhz cu cod variabil, cu o telecomandă cu cod variabil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2 şi greutatea maximă de 110 kg.

Şine cu lanţ disponibile:

7023CR2: şină C zincată dintr-o bucată , pentru uşi de 2,3 m înălţime

7025CR2: şină C zincată dintr-o bucată , pentru uşi de 2,5 m înălţime

7030CR2: şină C zincată dintr-o bucată , pentru uşi de 3,0 m înălţime

7010CR2: prelungire de 1,0 m pentru şină C cu lanţ

7020CR2: prelungire de 2,0 m pentru şină C cu lanţ

Şine cu curea dinţată disponibile:

8023CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,3 m înălţime

8025CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,5 m înălţime

8030CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 3,0 m înălţime

8010CR2: prelungire de 1,0 m pentru şină C cu curea dinţată

8020CR2: prelungire de 2,0 m pentru şină C cu curea dinţată

Alte accesorii:

K1702E: sistem de deblocare exterior cu cilindru, cu 2 chei şi bowden de 1,8m.

K770E: pereche de fotocelule de siguranţă, variantă de interior

K747E: încuietoare cu cod numeric, fără fir, cu frecvenţă radio (433,9 Mhz) doar pentru capul motor 5580

ANT4X: set antenă cu suport antenă şi cablu antenă de 4,2 m (433,9 Mhz)

La uşile secţionale KLING recomandăm consolele pentru braţul motorului, cu ajutorul cărora se prinde mai uşor braţul motorului de panoul superior al uşii şi, totodată ajută la rigidizarea acestuia.

VER - motor pentru uşă de garaj

Cap motor cu design, şină C masivă cu lanţ sau curea dinţată. Recomandăm acest motor la uşi secţionale şi basculante.

Cap motor complet pentru acţionarea uşilor secţionale sau basculante cu panou de comandă încorporat, pornire lină şi oprire lentă, cu opţiune de închidere automată. Şina cu lanţ sau curea dinţată poate fi aleasă în funcţie de înălţimea uşii. Capul motorului poate fi rotit,ceea ce este o particularitate al acestui motor.

Poate funcţiona şi cu acumulatori dacă se adaugă un card complementar panoului de comandă.

În caz de pană de curent motorul se pate debloca din interior cu maneta de pe şina orizontală sau din exterior cu sistemul de deblocare exterior.

Sisteme de deblocare exterioare recomandate : K1702E, V121, H3000, CMS

Tipuri disponibile:

V700: set complet cu motor de 24V c.c. (F=850N), cu panou de comandă şi lampă încorporate, conexiune pentru cartela de frecvenţă AF, senzor mecanic de capăt de cursă, cu timp reglabil de închidere automată, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10 m2.

V900: set complet cu motor de 24V c.c. (F=500N), cu panou de comandă şi lampă încorporate, conexiune pentru cartela de frecvenţă AF, senzor electronic de capăt de cursă (senzor de rotaţie), cu timp reglabil de închidere automată, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2.

 

Şine cu lanţ disponibile:

V0679: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=3,02 mm) cu lanţ, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 2,4 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 2,2 m

V0682: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=3,52 mm) cu lanţ, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 2,75 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 2,7 m

V0683: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=4,02 mm) cu lanţ, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 3,25 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 3,2 m

Şine cu curea dinţată disponibile:

V0685: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=3,02 mm) cu curea dinţată, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 2,4 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 2,2 m

V0686: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=3,52 mm) cu curea dinţată, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 2,75 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 2,7 m

V0688: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=4,02 mm) cu curea dinţată, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 3,25 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 3,2 m

 

Alte accesorii:

V0670: panou pentru conectarea şi încărcarea acumulatorilor pentru panourile de comandă ale motoarelor VER, fără acumulatori, pentru 2buc acumulatori 12V/1,2Ah

V121: sistem de deblocare cu bowden de 3m pentru încuietoare mecanică (fără încietoare şi mâner)

V122: braţ de tracţiune pentru uşi secţionale

V201: adaptor curbat pentru uşi basculante cu şină verticală

Achiziţionat în set este mai ieftin!

UNIV-U4436: set complet cu cap motor V900 (F=500N), cu şină C cu lanţ V0679, cartelă de frecvenţă pentru recepţie radio AF43S 1 buc telecomandă TAM432SA cu două canale

UNIV-U4310: set complet cu cap motor V700 (F=850N), cu şină C cu lanţ V0679, cartelă de frecvenţă pentru recepţie radio AF43S 1 buc telecomandă T432NA cu două canale, antenă TA433N şi cablu antenă de 5m

UNIVKLING-44: set complet cu cap motor V900 (F=500N), cu şină C cu lanţ V0679, receptor de frecvenţă radio KUV1A cu cod variabil, 1 buc telecomandă cu două butoane KUA2 cu cod variabil.

UNIVKLING-43: set complet cu cap motor V700 (F=850N), cu şină C cu lanţ V0679, receptor de frecvenţă radio KUV1A cu cod variabil, 1 buc telecomandă cu două butoane KUA2 cu cod variabil, antenă TA433N şi cablu antenă de 5m

Pentru acţionare cu curea dinţată sau uşi mai înalte se pot comanda la suprapreţ şi alte tipuri de şină!

 La uşile secţionale KLING recomandăm consolele pentru braţul motorului, cu ajutorul cărora se prinde mai uşor braţul motorului de panoul superior al uşii şi, totodată ajută la rigidizarea acestuia.

 

Sisteme de deblocare, încuietori electrice

Cea mai importantă este siguranţa. Aceste accesorii uşurează deblocarea porţii în caz de pană de curent.

Tipuri disponibile:

CMS:sistem de deblocare în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru, cu mâner din material plastic şi 7m de bowden. Se poate monta la motoarele industriale din seria C şi la unele tipuri de motoare pentru acţionarea porţilor batante. H3000: sistem de deblocare în carcasă masivă din aluminiu, cu uşă, cu încuietoare cu cilindru, cu tambur de deblocare şi cu buton, bowdwen de 5m. Se poate monta la motoarele industriale din seria C şi la unele tipuri de motoare pentru acţionarea porţilor batante.

LOCK81: încuietoare electrică în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru simplu (blocabil din interior), cu 3 chei, pentru motoare pentru porţi batante (12V/15VA).

LOCK82: încuietoare electrică în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru dublu (blocabil din interior şi exterior), cu 3 chei, pentru motoare pentru porţi batante (12V/15VA).

LRK1702E: sistem de deblocare pentru garaje fără altă ieşire cu motor de tracţiune pentru uşi secţionale sau basculante

LM600-800-1000 motor pentruuşi de garaj

Capuri de motor de curent continuu cu şină C masivă, cu lanţ sau curea dinţată, pentru uşi secţionale sau basculante

Cap motor complet pentru acţionare uşilor de garaj secţionale sau basculante, cu panou de comandă încorporat, pornire lină şi oprire lentă, cu întrerupător electronic de capăt de cursă (senzor de rotaţie).

Şina cu lanţ sau cu curea dinţată se poate alege în funcţie de înălţimea uşii.

În caz de pană de curent motorul se pate debloca din interior cu maneta de pe şina orizontală sau din exterior cu sistemul de deblocare exterior.

Sistem de deblocare exterior recomandat : K1702E

 

Tipuri disponibile:

LM600A: set complet cu motor de 24V/130W c.c. (F=600N), cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat de 433,9 Mhz cu cod variabil, 1buc telecomandă cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

LM800A: set complet cu motor de 24V/165W c.c. (F=700N), cu panou de comandă şi lampă încorporate, posibilitatea închiderii automate (dacă se montează fotocelule de protecţie), receptor încorporat de 433,9 Mhz cu cod variabil, 1buc telecomandă cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2 şi greutatea maximă de 110 kg.

LM1000A: set complet cu motor de 24V/190W c.c. (F=1000N), cu panou de comandă şi lampă încorporate, posibilitatea închiderii automate (dacă se montează fotocelule de protecţie), receptor încorporat de 433,9 Mhz cu cod variabil, 1buc telecomandă cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2 şi greutatea maximă de 130 kg.

Şine cu lanţ disponibile:

7023CR2: şină C zincată, cu lanţ, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,3 m înălţime

7025CR2: şină C zincată, cu lanţ, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,5 m înălţime

7030CR2: şină C zincată, cu lanţ, dintr-o bucată , pentru uşi de 3,0 m înălţime

7010CR2: prelungire de 1,0 m pentru şină C cu lanţ

7020CR2: prelungire de 2,0 m pentru şină C cu lanţ

Şine cu curea dinţată disponibile:

8023CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,3 m înălţime

8025CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,5 m înălţime

8030CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 3,0 m înălţime

8010CR2: prelungire de 1,0 m pentru şină C cu curea dinţată

8020CR2: prelungire de 2,0 m pentru şină C cu curea dinţată

Alte accesorii:

K1702E: sistem de deblocare exterior cucilindru, 2 buc chei şi 1,8m bowden

K770E: pereche de fotocelule de interior

K747E: încuietoare cu cod numeric fără fir cu frecvenţă radio (433,9 Mhz)

ANT4X: set antenă cu suport antenă şi cablu antenă de 4,2 m (433,9 Mhz)

La uşile secţionale KLING recomandăm consolele pentru braţul motorului, cu ajutorul cărora se prinde mai uşor braţul motorului de panoul superior al uşii şi, totodată ajută la rigidizarea acest

 

Motoare pentru acţionarea uşilor basculante

Motoare cu lanţ sau curea dinţată pentru uşile secţionale sau basculante ale locuinţelor şi blocurilor mici de locuinţe.

EMEGA - motor pentru acţionare uşii de garaj

Recomandăm acest motor pentru acţionarea uţilor basculante fără şină orizontală (cu şină verticală şi contragreutate).

Se poate monta în varianta cu un singur motor sau în varianta cu două motoare. Recomandăm varianta cu două motoare acţionării uşilor cu uşă încorporată pentru acces pietonal sau uşilor foarte mari sau foarte grele.

În caz de pană de curent motorul poate fi deblocat din interior cu ajutorul unei manete, sau din exterior cu un sistem de deblocare exterior.

Sisiteme de deblocare exterioare recomandate: H3000 sau CMS sau V121

Tipuri disponibile:

E306: motor de 230V/150W cu ciclu de lucru de 50%, ireversibil ( autoblocant), fără panou de comandă şi braţe complementare, pentru uşi cu suprafaţa de maxim 9 m2.

E456: motor de 230V/200W cu ciclu de lucru de 50%, ireversibil ( autoblocant), fără panou de comandă şi braţe complementare, pentru uşi cu suprafaţa de maxim 14 m2.

E1024: motor de 24V/180W cu ciclu de lucru de 100%, ireversibil ( autoblocant), fără panou de comandă şi braţe complementare, pentru uşi cu suprafaţa de maxim 14 m2.

Accesorii de montaj:

E001: şină de fixare din oţel, zincat, L=2 m

E781A: element de fixare lateral pentru axul de transmisie

E782A: ax de transmisie din oţel, zincat, 25*25*3000 mm

E783: pereche de braţe articulate

E784: braţ complementar pentru uşi mai înalte de 2,4m

E785A: pereche de braţe telescopice drepte , 40*10 mm

E786A: pereche de braţe telescopice curbate, 40*10mm

E787A: prelungire pentru perechile de braţe E785A sau E786A în cazul uşilor mai înalte de 2,4 m

E881: încuietoare electrică pentru motoare reversibile (nu sunt autoblocante)

CMS: sistem de deblocare în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru, cu mâner din material plastic şi 7m de bowden, 2 buc chei

H3000: sistem de deblocare cu cilindru în carcasă din material plastic, cu uşă care se poate încuia, cu braţ din material plastic şi buton, 5m bowden şi 2 buc chei V121: sistem de deblocare cu 3m bowden pentru încuietoare mecanică (fără încuietoare şi mâner)

Panouri de comandă recomandate:

ZE5: panou de comandă în carcasă din material plastic pentru motoare de 230V, cu conexiune pentru cartela de frecvenţă (pentru acţonări cu unu sau două motoare)

ZL170N: panou de comandă în carcasă din material plastic pentru motoare de 24V, cu conexiune pentru cartela de frecvenţă (pentru acţonări cu un motor)

ZL19NA: panou de comandă în carcasă din material plastic pentru motoare de 24V, cu conexiune pentru cartela de frecvenţă (pentru acţonări două motoare)

K700 - motor pentru uşa de garaj

Este o acţionare de calitate, fiabilă, adecvată pentru acţionarea uşilor de garaj basculante sau secţionale.

Motor complet pentru acţionare uşilor de garaj secţionale sau basculante, cu panou de comandă încorporat, pornire lină şi oprire lentă, cu şină C cu lanţ la preţul de bază sau cu curea dinţată la suprapreţ.

În caz de pană de curent motorul se pate debloca din interior cu maneta de pe şina orizontală sau din exterior cu sistemul de deblocare exterior.

Sistem de deblocare exterior recomandat : K1702E

Tipuri disponibile:

K700E: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu lanţ, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat de 433,9 Mhz cu cod variabil, 1buc telecomandă cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg. K700ER: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu curea dinţată, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat de 433,9 Mhz cu cod variabil, 1buc telecomandă cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

K700EKL: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu lanţ, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat KUV1 cu cod variabil, 1buc telecomandă KUA2 cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

 

 

K700ERKL: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, curea dinţată, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat KUV1 cu cod variabil, 1buc telecomandă KUA2 cu cod varibil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

K700EC: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu lanţ, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat RE432 cu două canale şi cod fix, 1buc telecomandă T432NA cu două canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

K700ERC: set complet cu motor de 24V/100W c.c. (F=600N), şină C dintr-o bucată, cu curea dinţată, pentru uşi de maxim 2,3 m înălţime, cu panou de comandă şi lampă încorporate, receptor încorporat RE432 cu două canale şi cod fix, 1buc telecomandă T432NA cu două canale, 1buc buton de perete cu iluminare , pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

Alte accesorii:

7010CR3: prelungire de 1,0m pentru şine C cu lanţ, pentru uşi mai înalte de 3,3m

8030CR3: prelungire de 1,0m pentru şine C cu curea dinţată, pentru uşi mai înalte de 3,0m

K1702E: sistem de deblocare exterior cu cilindru, 2 buc chei, bowden de 1,8m

K770E: pereche de fotocelule de siguranţă, variantă de interior

K747E: încuietoare cu cod numeric, fără fir, cu frecvenţă radio (433,9 Mhz)

ANT4X: set antenă cu suport antenă şi cablu antenă de 4,2 m (433,9 Mhz)

La uşile secţionale KLING recomandăm consolele pentru braţul motorului, cu ajutorul cărora se prinde mai uşor braţul motorului de panoul superior al uşii şi, totodată, ajută la rigidizarea acestuia.

 

LM3780-5580 - motor pentru uşi de garaj

Sistem simplu şi fiabil pentru acţionarea uşilor de garaj secţionale şi basculante.

Cap motor pentru acţionarea uşilor secţionale şi basculante, cu panou de comandă încorporat, întrerupător de capăt de cursă.

Şina cu lanţ sau curea dinţată poate fi aleasă îj funcţie de înălţimea uşii.

În caz de pană de curent motorul se pate debloca din interior cu maneta de pe şina orizontală sau din exterior cu sistemul de deblocare exterior.

Sistem de deblocare exterior recomandat : K1702E

Tipuri disponibile:

LM3780: cap motor complet cu motor de 230V/400W, (F=800N), cu panou şi lampă încorporate, cu receptor radio, fără telecomandă, 1buc buton de perete cu iluminare, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2 şi greutatea maximă de 110 kg.

LM5580: cap motor complet cu motor de 230V/400W, (F=800N), cu panou şi lampă încorporate, cu receptor radio de 433,9 Mhz cu cod variabil, cu o telecomandă cu cod variabil şi trei canale, 1buc buton de perete cu iluminare, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2 şi greutatea maximă de 110 kg.

 

Şine cu lanţ disponibile:

7023CR2: şină C zincată dintr-o bucată , pentru uşi de 2,3 m înălţime

7025CR2: şină C zincată dintr-o bucată , pentru uşi de 2,5 m înălţime

7030CR2: şină C zincată dintr-o bucată , pentru uşi de 3,0 m înălţime

7010CR2: prelungire de 1,0 m pentru şină C cu lanţ

7020CR2: prelungire de 2,0 m pentru şină C cu lanţ

 Şine cu curea dinţată disponibile:

8023CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,3 m înălţime

8025CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,5 m înălţime

8030CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 3,0 m înălţime

8010CR2: prelungire de 1,0 m pentru şină C cu curea dinţată

8020CR2: prelungire de 2,0 m pentru şină C cu curea dinţată

 

VER - motor pentru uşă de garaj

Cap motor cu design, şină C masivă cu lanţ sau curea dinţată. Recomandăm acest motor la uşi secţionale şi basculante.

Cap motor complet pentru acţionarea uşilor secţionale sau basculante cu panou de comandă încorporat, pornire lină şi oprire lentă, cu opţiune de închidere automată. Şina cu lanţ sau curea dinţată poate fi aleasă în funcţie de înălţimea uşii. Capul motorului poate fi rotit,ceea ce este o particularitate al acestui motor.

Poate funcţiona şi cu acumulatori dacă se adaugă un card complementar panoului de comandă.

În caz de pană de curent motorul se pate debloca din interior cu maneta de pe şina orizontală sau din exterior cu sistemul de deblocare exterior.

Sisteme de deblocare exterioare recomandate : K1702E, V121, H3000, CMS

Tipuri disponibile:

V700: set complet cu motor de 24V c.c. (F=850N), cu panou de comandă şi lampă încorporate, conexiune pentru cartela de frecvenţă AF, senzor mecanic de capăt de cursă, cu timp reglabil de închidere automată, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10 m2.

V900: set complet cu motor de 24V c.c. (F=500N), cu panou de comandă şi lampă încorporate, conexiune pentru cartela de frecvenţă AF, senzor electronic de capăt de cursă (senzor de rotaţie), cu timp reglabil de închidere automată, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2.

 

Şine cu lanţ disponibile:

V0679: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=3,02 mm) cu lanţ, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 2,4 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 2,2 m

V0682: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=3,52 mm) cu lanţ, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 2,75 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 2,7 m

V0683: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=4,02 mm) cu lanţ, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 3,25 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 3,2 m

Şine cu curea dinţată disponibile:

V0685: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=3,02 mm) cu curea dinţată, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 2,4 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 2,2 m

V0686: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=3,52 mm) cu curea dinţată, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 2,75 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 2,7 m

V0688: şină C zincată dintr-o singură bucată (L=4,02 mm) cu curea dinţată, puncte de rotaţie cu rulmenţi, pentru uşi basculante cu înălţimea maximă de 3,25 m sau uşi secţionale cu înălţimea maximă de 3,2 m

 

Alte accesorii:

V0670: panou pentru conectarea şi încărcarea acumulatorilor pentru panourile de comandă ale motoarelor VER, fără acumulatori, pentru 2buc acumulatori 12V/1,2Ah

V121: sistem de deblocare cu bowden de 3m pentru încuietoare mecanică (fără încietoare şi mâner)

V122: braţ de tracţiune pentru uşi secţionale

V201: adaptor curbat pentru uşi basculante cu şină verticală

Achiziţionat în set este mai ieftin!

UNIV-U4436: set complet cu cap motor V900 (F=500N), cu şină C cu lanţ V0679, cartelă de frecvenţă pentru recepţie radio AF43S 1 buc telecomandă TAM432SA cu două canale

UNIV-U4310: set complet cu cap motor V700 (F=850N), cu şină C cu lanţ V0679, cartelă de frecvenţă pentru recepţie radio AF43S 1 buc telecomandă T432NA cu două canale, antenă TA433N şi cablu antenă de 5m

UNIVKLING-44: set complet cu cap motor V900 (F=500N), cu şină C cu lanţ V0679, receptor de frecvenţă radio KUV1A cu cod variabil, 1 buc telecomandă cu două butoane KUA2 cu cod variabil.

UNIVKLING-43: set complet cu cap motor V700 (F=850N), cu şină C cu lanţ V0679, receptor de frecvenţă radio KUV1A cu cod variabil, 1 buc telecomandă cu două butoane KUA2 cu cod variabil, antenă TA433N şi cablu antenă de 5m

Pentru acţionare cu curea dinţată sau uşi mai înalte se pot comanda la suprapreţ şi alte tipuri de şină!

 

La uşile secţionale KLING recomandăm consolele pentru braţul motorului, cu ajutorul cărora se prinde mai uşor braţul motorului de panoul superior al uşii şi, totodată ajută la rigidizarea acestuia.

 

K600 - motor pentru uşi basculante

Acţionare simplă, ieftină şi fiabilă pentru uşi basculante cu şină orizontală şi echilibrare cu arcuri.

Motor pentru automatizarea uşilor basculante cu lăţimea maximă de 3,5 m şi înălţimea maximă de 2,125 m , suprafaţa maximă a uşii putând fi de 7,4 m2, iar greutatea de max.60 kg .

Motor de 24V curent continuu cu forţa de tracţiune de 600N, disponibil cu şină din aluminiu şi lanţ.

În caz de pană de curent motorul se pate debloca din interior cu maneta de pe şina orizontală sau din exterior cu sistemul de deblocare exterior.

Sistem de deblocare exterior recomandat : K1702E

 

Tipuri disponibile:

K600: set complet de 24VC.C. (F=600N), cu şină din trei bucăţi, cu lanţ, pentru uşi basculante de max. 2,125 m înălţime, cu panou de comandă cu receptor de 433,9 Mhz şi bec încorporate, 3 buc. telecomenzi cu un canal K4335EML sau 1 buc. telecomandă K94335E cu trei canale şi cod variabil, 1 buc. buton de comandă de perete cu iluminare proprie, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 7,4 m2 şi şi greutatea maximă de 60 kg.

K600KL: set complet de 24VC.C. (F=600N), cu şină din trei bucăţi, cu lanţ, pentru uşi basculante de max. 2,125 m înălţime, cu panou de comandă cu receptor cu cod variabil KUV1 şi bec încorporate, 1 buc. telecomandă KUA2 cu trei canale şi cod variabil, 1 buc. buton de comandă de perete cu iluminare proprie, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 7,4 m2 şi greutatea maximă de 60 kg.

 

K600C: set complet de 24VC.C. (F=600N), cu şină din trei bucăţi, cu lanţ, pentru uşi basculante de max. 2,125 m înălţime, cu panou de comandă cu receptor cu cod fix RE432 şi bec încorporate, 1 buc. telecomandă T432NA cu două canale şi cod fix, 1 buc. buton de comandă de perete cu iluminare proprie, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 7,4 m2 şi greutatea maximă de 60 kg.

 

Alte accesorii:

K1702E: sistem de deblocare exterior cu cilindru, 2 buc. chei, bowden de 1,8m lungime.

K600TAP:adaptor reţea la motoarele K600KL şi K600C pentru receptor exterior

Sisteme de deblocare, încuietori electrice

Cea mai importantă este siguranţa. Aceste accesorii uşurează deblocarea porţii în caz de pană de curent.

Tipuri disponibile:

CMS:sistem de deblocare în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru, cu mâner din material plastic şi 7m de bowden. Se poate monta la motoarele industriale din seria C şi la unele tipuri de motoare pentru acţionarea porţilor batante. H3000: sistem de deblocare în carcasă masivă din aluminiu, cu uşă, cu încuietoare cu cilindru, cu tambur de deblocare şi cu buton, bowdwen de 5m. Se poate monta la motoarele industriale din seria C şi la unele tipuri de motoare pentru acţionarea porţilor batante.

LOCK81: încuietoare electrică în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru simplu (blocabil din interior), cu 3 chei, pentru motoare pentru porţi batante (12V/15VA).

LOCK82: încuietoare electrică în carcasă de oţel, cu încuietoare cu cilindru dublu (blocabil din interior şi exterior), cu 3 chei, pentru motoare pentru porţi batante (12V/15VA).

LRK1702E: sistem de deblocare pentru garaje fără altă ieşire cu motor de tracţiune, pentru uşi secţionale sau basculante

LM600-800-1000 - motor pentru uşi de garaj

Capete-motor de curent continuu, masive, cu şină C cu curea dinţată sau lanţ, pentru uşi secţionale şi basculante.

Cap-motor complet pentru uşi secţionale sau basculante cu panou de comandă încorporat, pornire lentă, cu încetinire la capăt de cursă întrerupător de capăt de cursă (senzor de rotaţie).

Şina poate fi cu curea dinţată sau lanţ, şi se alege în funcţie de înălţimea uşii.

În caz de pană de curent motorul se pate debloca din interior cu maneta de pe şina orizontală sau din exterior cu sistemul de deblocare exterior.

Sistem de deblocare exterior recomandat : K1702E

Tipuri disponibile:

LM600A: cap-motor complet cu motor de 24V/130Wcurent continuu (F=600N), cu panou de comandă cu receptor cu cod variabil de 433,9 Mhz şi bec încorporate, 1 buc. telecomandă cu trei canale şi cod variabil, 1 buc. buton de comandă de perete cu iluminare proprie, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 10,7 m2 şi greutatea maximă de 90 kg.

LM800A: cap-motor complet cu motor de 24V/165Wcurent continuu (F=800N), cu panou de comandă cu opţiune de închidere automată (în cazul utilizării fotocelulelor) cu receptor cu cod variabil de 433,9 Mhz şi bec încorporate, 1 buc. telecomandă cu trei canale şi cod variabil, 1 buc. buton de comandă de perete cu iluminare proprie, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2 şi greutatea maximă de 110 kg.

LM1000A: cap-motor complet cu motor de 24V/190Wcurent continuu (F=1000N), cu panou de comandă cu opţiune de închidere automată (în cazul utilizării fotocelulelor) cu receptor cu cod variabil de 433,9 Mhz şi bec încorporate, 1 buc. telecomandă cu trei canale şi cod variabil, 1 buc. buton de comandă de perete cu iluminare proprie, pentru uşi cu suprafaţa maximă de 13,5 m2 şi greutatea maximă de 130 kg.

Şine cu lanţ disponibile:

7023CR2: şină C zincată dintr-o bucată , pentru uşi de 2,3 m înălţime

7025CR2: şină C zincată dintr-o bucată , pentru uşi de 2,5 m înălţime

7030CR2: şină C zincată dintr-o bucată , pentru uşi de 3,0 m înălţime

7010CR2: prelungire de 1,0 m pentru şină C cu lanţ

7020CR2: prelungire de 2,0 m pentru şină C cu lanţ

 

Şine cu curea dinţată disponibile:

8023CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,3 m înălţime

8025CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 2,5 m înălţime

8030CR2: şină C zincată, cu curea dinţată, dintr-o bucată , pentru uşi de 3,0 m înălţime

8010CR2: prelungire de 1,0 m pentru şină C cu curea dinţată

8020CR2: prelungire de 2,0 m pentru şină C cu curea dinţată

 

Alte accesorii:

K1702E: sistem de deblocare exterior cu cilindru, cu 2 chei şi bowden de 1,8m.

K770E: pereche de fotocelule de siguranţă, variantă de interior

K747E: încuietoare cu cod numeric, fără fir, cu frecvenţă radio (433,9 Mhz)

ANT4X: set antenă cu suport antenă şi cablu antenă de 4,2 m (433,9 Mhz)

La uşile secţionale KLING recomandăm consolele pentru braţul motorului, cu ajutorul cărora se prinde mai uşor braţul motorului de panoul superior al uşii şi, totodată ajută la rigidizarea acestuia.

Acţionare FLY pentru uşi batante

Este destinat automatizări exclusiv a uşilor batante. O recomandăm pentru uşi de intrare în clădire, uşi de restaurante, pot fi utilizate în mod intens.

Motoarele FLY sunt acţionări compacte cu 24 V, pot fi montate uşor, pot fi utilizate în mod intens. Sunt soluţia optimă pentru orice locaţie, pot fi montate pe uşi simple sau duble cu deschidere spre interior sau exterior. Pentru uşile duble este disponibilă cu o carcasă comună sau cu două separate.

Motoarelor FLY li se pot ataşa diferite generatoare de semnal (radar cu microunde, întrerupător cu atingere, telecomandă) accesorii de siguranţă (pereche de fotocelule, senzor de deschidere). Acţionările FLY nu sunt cu autoblocare (sunt reversibile), de aceea, în cazul în care este necesară încuierea uşii, este recomandată utilizarea unei încuietori electrice.

Accesorii pentru acţionări uşi de intrare

Acţionările uşilor de intrare batante şi glisante pot fi combinate cun numeroase emiţătoare de semnal şi accesorii de siguranţă

Accesorii de siguranţă disponibile:

Comutator programe (mod de funcţionare iarnă-vară, mod de funcţionare cu închidere magazin,mod de funcţionare antipanică, mod de funcţionare închis)

Pereche de fotocelule de siguranţă (simple sau cu două perechi de ochi)

Sistem antipanică cu acumulator

Încuietoare electrică (doar pentru acţionări uşi glisante)

Sistem de siguranţă tip trecere prin spargere (doar pentru uşile glisante)

 

Emiţătoare de semnal disponibile:

Radar cu microunde

Capac pentru montarea radarului cu microunde în aer liber

Telecomandă programare pentru radarul cu microunde

Covor cu senzor de presiune

Comutator cu atingere

Comutator cu tastatură cu cod numeric

Sistem de acces cu card

 

Acţionări Portalp

Accesorii pentru acţionări uşi de intrare

Acţionările uşilor de intrare batante şi glisante pot fi combinate cun numeroase emiţătoare de semnal şi accesorii de siguranţă

Accesorii de siguranţă disponibile

Comutator programe (mod de funcţionare iarnă-vară, mod de funcţionare cu închidere magazin,mod de funcţionare antipanică, mod de funcţionare închis)

Pereche de fotocelule de siguranţă (simple sau cu două perechi de ochi)

Sistem antipanică cu acumulator

Încuietoare electrică (doar pentru acţionări uşi glisante)

Sistem de siguranţă tip trecere prin spargere (doar pentru uşile glisante)

 

Emiţătoare de semnal disponibile

Radar cu microunde

Capac pentru montarea radarului cu microunde în aer liber

Telecomandă programare pentru radarul cu microunde

Covor cu senzor de presiune

Comutator cu atingere

Comutator cu tastatură cu cod numeric

Sistem de acces cu card

 

PORTALP - uşi automate telescopice

Uşi telescopice automate pentru spaţii restrânse .

Acţionări telescopice fiabile şi de mare putere pentru foi de uşă cu cadru.

Acţionările PORTALP sunt conforme cu standardele EN 60 335-1; EN 50 081-1 és EN 50 082-2 .

 

DIVA - acţionare clasică

Cu carcasă din aluminiu cu dimensiunile de 250*210mm pentru aripi de uşă cu carcasă. Este disponibilă şi în varianta ranforsată, în această situaţie cracasa are dimensiunile de 280*210mm .

Numărul aripilor: 2buc. sau 4 buc.

Lăţime deschidere în cazul a 2 aripi mobile: minim 1380mm, maxim 1800mm.

Lăţime deschiderei în cazul a 4 aripi mobile: minim 1380mm, maxim 2400mm

Înălţime maximă deschidere: 2500mm

Greutate maximă în cazul a 2 aripi mobile: 100kg/aripă

Greutate maximă în cazul a 4 aripi mobile: 70kg/aripă

Interval reglaj viteza de deschidere a aripii: 10-100 cm/sec

Interval reglaj viteza de închidere a aripii: 10-60 cm/sec

Interval reglaj perioadă de staţionare în poziţia deschisă: 1-15 sec

Interval reglaj forţă deschidere: 6-25 N

Interval reglaj forţă închidere 6-15 N

DIVA LC - acţionare clasică

Cu carcasă din aluminiu cu dimensiunile de 200*210mm pentru aripi de uşă cu carcasă.

Numărul aripilor: 2buc. sau 4 buc.

Lăţime deschidere în cazul a 2 aripi mobile: minim 800mm, maxim 1800mm.

Lăţime deschiderei în cazul a 4 aripi mobile: minim 1440mm, maxim 2400mm

Înălţime maximă deschidere: 2500mm

Greutate maximă în cazul a 2 aripi mobile: 60kg/aripă

Greutate maximă în cazul a 4 aripi mobile: 40kg/aripă

Interval reglaj viteza de deschidere a aripii: 40-100 cm/sec

Interval reglaj viteza de închidere a aripii: 10-50 cm/sec

Interval reglaj perioadă de staţionare în poziţia deschisă: 1-15 sec

Interval reglaj forţă deschidere: 3,3-20 N

Interval reglaj forţă închidere 3,3-15 N

Accesorii disponibile:

Acţionare cu acumulatori

Comutator programe

Încuietoare electrică

Telecomandă

Sistem de acces

 

Date tehnice:

Înălţimea de instalare a acţionării: 328mm

Lăţimea minimă de deschidere: 800mm

Lăţimea maximă de deschidere: 2500mm

Înălţime maximă de deschidere: 2500mm

Greutate maximă: 130kg/szárny

Viteza reglabilă de deschidere a unei aripi: 20-50 cm/sec

Viteza reglabilă de închidere a unei aripi: 10-30 cm/sec

Perioadă reglabilă de oprire în poziţia deschisă: 1-15 sec

Forţa reglabilă de deschidere: 6-25 N

Forţa reglabilă de închidere: 6-15 N

 

Accesorii disponibile:

Execuţie din oţel inoxidabil

Geam încorporat în aripa uşii

Încuietoare cu cilindru

Mâner adâncit

Încuietoare electromecanică

Sistem de acces

 

PORTALP - uşi automate arcuite

Acţionări în semicerc, în cerc şi arc de cerc

Acţionări în cerc şi arc de cerc

Împiedică scăparea aerului din interior. Este posibilă funcţionarea lor în rol de ecluză.

Structura este alcătuită din cadru G25 din profil de aluminiu (25*35mm) şi sticlă securizată cu grosimea de 8mm sau 10mm ; sau din cadru G38 din profil de aluminiu (38*60mm) şi sticlă securizată cu grosimea de 8mm, 10mm sau 26mm. Având un plafon artificial de 320mm înălţime, este disonibilă în vaiantele natur, vopsită în culori RAL sau eloxată. Diametru: minim 1700mm, maxim 3700mm.

Lăţime maximă de deschidere: 2400mm

Înălţime maximă de deschidere: 2500mm

Greutatea maximă în cazul unei singure aripi mobile: 150 kg

Greutatea maximă în cazul a 2 aripi mobile: 100 kg/aripă

Viteza reglabilă de deschidre pe aripă: 10-100 cm/sec

Viteza reglabilă de închidre pe aripă: 10-60 cm/sec

Perioadă reglabilă de oprire în poziţia deschisă: 1-15 sec

Forţa reglabilă de deschidere: 6-25 N

Forţa reglabilă de închidere: 6-15 N

 Acţionări în semicerc

Pot avea forma convexă sau concavă.

Structura este alcătuită din cadru G25 din profil de aluminiu (25*35mm) şi sticlă securizată cu grosimea de 8mm sau 10mm. Este disonibilă în vaianta natur, vopsită în culori RAL sau eloxată.

Diametru: minim 3000 mm (R=1500 mm)

Lăţime maximă de deschidere: 2400mm

Înălţime maximă de deschidere: 2500mm

Greutate maximă în cazul unei singure aripi mobile: 150 kg

Greutate maximă în cazul a două aripi mobile: 100 kg/aripă

Viteza reglabilă de deschidere a aripii: 10-100 cm/sec

Viteza reglabilă de închidere a aripii: 10-60 cm/sec

Perioada reglabilă de oprire în poziţia deschisă: 1-15 sec

Forţa reglabilă de deschidere: 6-25 N

Forţa reglabilă de închidere: 6-15 N

 

Accesorii disponibile:

Acţionare cu acumulatori

Comutator programe

Încuietoare electrică

Telecomandă

Sistem de acces

 

PORTALP - uşi automate glisante

Uşi automate glisante cu o largă gamă de dimensiuni şi design nou, definesc intrările magazinelor, bşncilor, clădirilor de birouri.

Acţionări fiabile şi puternice pentru uşi glisante cu aripi din sticlă cu sau fără cadru. Este disponibilă şi varianta cu deschidere în V. Este disponibilă şi varianta cu sistemul de siguranţă cu trecere.

Acţionările PORTALP pentru uşi glisante sunt conforme cu standardele EN 60 335-1; EN 50 081-1 şi EN 50 082-2.

DIVA - acţionări clasice:

Cu carcasă din aluminiu de 150*200mm, pentru aripi cu cadru. Este disponibilă şi varianta întărită, în acest caz carcasa are dimensiunea de 175*200 mm. Este disponibilă şi cu carcasa în formă de V. Este disponibilă şi varianta cu sistemul de siguranţă cu trecere.

Lăţime de deschidere în cazul unei singure aripi mobile : minim 750 mm, maxim 1500 mm

Lăţime de deschidere în cazul a două aripi mobile: minim 900 mm, maxim 2400 mm

Înălţime maximă de deschidere: 2500mm

Greutatea maximă în cazul unei singure aripi mobile: 150 kg

Greutatea maximă în cazul a 2 aripi mobile: 100 kg/aripă

Viteza reglabilă de deschidre pe aripă: 10-100 cm/sec

Viteza reglabilă de închidre pe aripă: 10-60 cm/sec

Perioadă reglabilă de oprire în poziţia deschisă: 1-15 sec

Forţa reglabilă de deschidere: 6-25 N

Forţa reglabilă de închidere: 6-15 N

 

DIVA - LC - acţionare clasică

Cu carcasă din aluminiu de 100*210mm, pentru aripi cu cadru. Este disponibilă şi varianta întărită, în acest caz carcasa are dimensiunea de 140*210 mm.

Lăţime de deschidere în cazul unei singure aripi mobile : minim 800 mm, maxim 1500 mm

Lăţime de deschidere în cazul a două aripi mobile: minim 800 mm, maxim 2400 mm

Înălţime maximă de deschidere: 2500mm

Greutatea maximă în cazul unei singure aripi mobile: 110 kg

Greutatea maximă în cazul a 2 aripi mobile: 85 kg/aripă

Viteza reglabilă de deschidre pe aripă: 40-100 cm/sec

Viteza reglabilă de închidre pe aripă: 10-50 cm/sec

Perioadă reglabilă de oprire în poziţia deschisă: 1-15 sec

Forţa reglabilă de deschidere: 3,3-20N

Forţa reglabilă de închidere: 3,3-15 N

 

TINA - acţionare cu înălţime redusă

Cu carcasă din aluminiu de 165*102mm, pentru aripi cu cadru sau fără cadru. Este disponibilă şi varianta întărită, în acest caz carcasa are dimensiunea de 212*102 mm.

Lăţime de deschidere în cazul unei singure aripi mobile : minim 900 mm, maxim 1500 mm

Lăţime de deschidere în cazul a două aripi mobile: minim 900 mm, maxim 2400 mm

Înălţime maximă de deschidere: 2500mm

Greutatea maximă în cazul unei singure aripi mobile: 110 kg

Greutatea maximă în cazul a 2 aripi mobile: 90 kg/aripă

Viteza reglabilă de deschidre pe aripă: 20-70 cm/sec

Viteza reglabilă de închidre pe aripă: 20-50 cm/sec

Perioadă reglabilă de oprire în poziţia deschisă: 1-15 sec

Forţa reglabilă de deschidere: 6-13 N

Forţa reglabilă de închidere: 6-13 N

 

DIVA LUMINA:

Aripi din sticlă, fără cadru, pentru acţionări DIVA, DIVA-LC és TINA hajtásokhoz, din sticlă securizată de 10 mm grosime.

Tipuri de aripă:

Aripă mobilă cu glisare într-o parte fără aripă fixă

Aripă mobilă cu glisare într-o parte cu aripă fixă

Aripi mobile cu glisare în două direcţii, fără aripi fixe

Aripi mobile cu glisare în două direcţii, cu aripi fixe

Accesorii disponibile:

Acţionare cu acumulatori

Comutator programe

Încuietoare electrică

Telecomandă

Sistem de acces

 

CAME - acţionări pentru uşi de intrare glisante

Sistem de securitate cu trecere

Set de profile pentru sisteme de securitate cu trecere.

Se poate aplica la uşi cu cadru şi cu aripi cu grosimea minimă de 40mm. Prin intermediul profilelor aripile uşii pot fi deschise manual dinspre interior, dar nu şi dinspre exterior.

Este recomandată la acţionările uşilor aflate pe trasee de evacuare, la acţionările uşilor magazinelor, restaurantelor, locurilor cu trafic intens, unde este obligatorie respectarea normelor PSI.

 

Tipuri disponibile:

MI6010: sistem de securitate pentru acţionare cu 1 buc. aripă mobilă (L=1100 mm)

MI6110: sistem de securitate pentru acţionare cu 1 buc. aripă mobilă (L=1500 mm)

MI6020: sistem de securitate pentru acţionare cu 2 buc. aripă mobilă (L=1500 mm)

MI6120: sistem de securitate pentru acţionare cu 2 buc. aripă mobilă (L=1500 mm)

MI6030: sistem de securitate pentru acţionare cu 1 buc. aripă mobilă şi 1 buc. aripă fixă (L=1100 mm)

MI6130: sistem de securitate pentru acţionare cu 1 buc. aripă mobilă şi 1 buc. aripă fixă (L=1500 mm)

MI6040: sistem de securitate pentru acţionare cu 2 buc. aripi mobile şi 2 buc. aripi fixe (L=1100 mm)

MI6140: sistem de securitate pentru acţionare cu 2 buc. aripi mobile şi 2 buc. aripi fixe (L=1500 mm)

 

 

 

Automatizari usi industriale

Motoare pentru actionarea usilor industriale sectionale


C100-CBY - actionare axiala cu lant si roata de lant
Motoare pentru actionarea usilor industriale sectionale cu transmisie lant-roata de lant.
Motorul de 230V actioneaza, prin intermediul transmisiei de tipul lant - roata de lant actioneaza usa sectionala de max. 6m înaltime. Cu sistemul de telecomanda si cu accesoriile de siguranta este adecvat si pentru functionare automata.

KLING - motoare cu actionare directa pe ax


Motoare cu actionare directa pe ax pentru usi sectionale industriale chiar si pentru folosire intensiva.
Motoare trifazate de la cele cu dotare de baza pâna la cele cu accesorii speciale. Sunt disponibile în variantele de operare prezenta operatorului si automata, cu panou de comanda încorporat sau separat.
În caz de pana de curent se pot debloca din interior si pot fi actionate, în funcîtie de model, manual sa cu palan.

Functionare în modul prezenta operatorului
Sistemul nu constine accesorii de siguranta. Poarta se deschide în sus prin impulsul dat de apasarea o data a butonului. În jos usa se închide prin apasarea continua a butonului.

Functionare în modul automat
În toate cazurile sistemul contine fotocelule de protectie a muchiei. Usa se deschide si se închide doar prin impulsul dat printr-o singulara apasare al butoanelor. I se poate atasa lampa de avertizare cu lumina intermitenta, pereche de fotocelule de siguranta, muchie de protectie de 8,2 kOhmi. La pretul de baza dispune de optiune pentru functionarea automata, de functia de presemnalizare a lampii cu lumina intermitenta si de functia de iluminare al zonei. Se poate actiona cu telecomanda sau cu alte emitatoare de semnal (ex.: comutator cu cheie, comutator cu tastatura cu cod numeric, cartela magnetica, senzor cu bucla magnetica, comutator cu tractiune). Contine 2 buc. întrerupatoare de capat de curse, care sunt adecvate si pentru indicarea pozitiilor deschis, respectiv închis. Varianta cu panoul de comada digital contine 4 buc. iesiri releu programabile .

STAC ECO - motor cu functionare în modul prezenta operatorului pentru usi cu suprafata maxima de 20m2 si ax de 25,4 mm:

STAC1824E: motor de 400V/300W/80Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 40%, cu sistem basculant de deblocare, funie PE de 6 m; panoul de baza AS210B încorporat; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana.

STAC1824KE: motor de 400V/300W/80Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 40%, cu palan cu lant, cu lant zincat de 5m; panoul de baza AS210B încorporat; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana.

STAC - motor cu functionare în modul automat pentru usi cu suprafata maxima de 35 m2 si ax de 25,4 mm:

STAC11024E: motor de 400V/300W/80Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 60%, cu sistem basculant de deblocare, funie PE de 6 m; panoul de baza AS210B încorporat; cartela complementara ZM/SKSB; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 pereche fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru usi de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana

STAC11024KE: motor de 400V/370W/100Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 60%, cu palan cu lant, cu lant zincat de 5m; panoul de baza AS210B încorporat; cartela complementara ZM/SKSB; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 pereche fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru usi de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana

STAC - motor cu functionare automata, pentru usi cu suprafata maxima de 45 m2 si ax de 25,4 mm.

STAC11124E: motor de 400V/550W/110Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 60%, cu sistem basculant de deblocare, funie PE de 6 m; panoul de baza AS210B încorporat; cartela complementara ZM/SKSB; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 buc. fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru usi de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana

STAC11124KE: motor de 400V/550W/110Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 60%, cu palan cu lant, cu lant zincat de 5m; panoul de baza AS210B încorporat; cartela complementara ZM/SKSB; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 pereche fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru usi de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana

STA - motor cu functionare automata, pentru usi cu suprafata maxima de 35 m2 si ax de 25,4mm.

STA11024E: motor de 400V/370W/100Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 60%, cu sistem basculant de deblocare, funie PE de 6 m; panou separat digital CS300; indicator LCD, care se poate scoate; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 buc. fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru usi de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana

STA11024KE: motor de 400V/370W/100Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 60%, cu palan cu lant, cu lant zincat de 5m; panou separat digital CS300; indicator LCD, care se poate scoate; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 buc. fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru usi de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana

STA - motor cu functionare automata, pentru porti cu suprafata maxima de 45 m2 si ax de 25,4 mm.

STA11124E: motor de 400V/550W/110Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 60%, cu sistem basculant de deblocare, funie PE de 6 m; panou separat digital CS300; indicator LCD, care se poate scoate; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 buc. fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru porti de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana

STA11124KE: motor de 400V/550W/100Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 60%, cu palan cu lant, cu lant zincat de 5m; panou separat digital CS300; indicator LCD, care se poate scoate; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 buc. fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru usi de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana

STA100 - motoare cu functionare automata, pentru usi cu suprafata maxima de 55 m2 si ax de 25,4 mm.

STA11124E-100%: motor de 400V/550W/110Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 1000%, cu sistem basculant de deblocare, funie PE de 6 m; panou separat digital CS300; indicator LCD, care se poate scoate; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 buc. fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru usi de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana; contor de deschideri si cu lampa de semnalizare pentru timpul de întretinere

STA11124KE-100%: motor de 400V/550W/100Nm cu actiune directa pe ax, raport de lucru 60%, cu palan cu lant, cu lant zincat de 5m; panou separat digital CS300; indicator LCD, care se poate scoate; consola de fixare reglabila; stecher trifazic CEE cu cablu de 1 m, buton separat sus-stop-jos cu cablu de 5 m; 1 buc. fotocelule de protectie muchie, cablu spiralat - consola de departare pentru usi de pâna la 4,8m îmaltime si cutie din material plastic pentru conectare; 1 buc. pana pentru ax plin de 25,4 mm cu canal de pana; contor de deschideri si cu lampa de semnalizare pentru timpul de întretinere

CBX - actionare directa pe ax

Actionarea portilor sectionale pe capatul axului sau prin intermediul angrenajului lant- roata cu lant, dar este adecvata si pentru automatizarea usi glisante si armonice cu sina superioara de suspendare.
Este disponibil atât cu întrerupator mecanic de capat de cursa cât si cu senzor electronic (senzor de rotatie). I se pot alege numeroase accesorii de montaj. Modelul de baza se poate folosi la actionarea portilor de pâna la 5,5 m înaltime, cu angrenajul complementar lant-roata de lant poate actiona usi cu înaltimea maxima de 8,5 m. În caz de pana de curent se poate debloca din interior si, în functie de model, poarta poate fi miscata manual sau cu palan. Cu sistem de deblocare exterior se poate debloca si din afara.

Tipuri disponibile:
CBX: motor de230V/450W/60Nm, cu raport de lucru de 30%; cu întrerupator mecanic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZC3, ZC3C, ZC5 cu carcasa.
CBXE: motor de230V/450W/60Nm, cu raport de lucru de 30%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZCX10, ZCX10C.
CBXK: motor de230V/750W/120Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator mecanic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZC3, ZC3C.
CBXEK: motor de230V/750W/120Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZM3EC.
CBXT: motor de230-400V/780W/80Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator mecanic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate:ZT6, ZT6C, ZT5, ZT5C.
CBXET: motor de230-400V/780W/80Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZT5, ZT5C.
CBXE24: motor de24V/240W/25Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZL80, ZL80C.

Accesorii de montaj:
C001: palan pentru actionare manuala cu de 13 m (nu este model industrial)
C002: sistem basculant de deblocare, cu funie
C005: angrenaj lant-roata de lant cu ax pentru usi sectionale cu înaltimea de peste 5,5 m
C006: consola de perete din otel pentru porti sectionale
C007: consola de fixare cu ax pentru ax cu canal de pana de 25,0 mm, cu pana
C008: consola de fixare cu ax pentru ax cu canal de pana de 40,0 mm, cu pana
C009: consola de perete din otel pentru usi sectionale (varianta consolidata)
CMS: unitate de deblocare în carcasa solida din otel, cu încuietoare cu cilindru, cu mâner din material plastic, cu bowden de 7m

 

Motoare pentru actionarea usilor rulou industriale

H - motoare pentru actionarea usilor rulou
Motoare tambur pentru actionarea usilor rulou, nu necesita spatiu lateral.
Se pot monta pe axe cu diametru de 48-60mm , tamburul motoarelor fiind de 200-220mm. Contin întrerupator mecanic de capat de cursa, sunt disponibile în variante ireversibile (autoblocante) si reversibile (nu sunt autoblocante).

Tipuri disponibile:
H1003: motor de 230V/270W, cu raport de lucru de 30%, ireversibil (autoblocant) pentru axe cu diametru de 48-60mm, cu tamburul motorului de 200-220mm diametru, cu sistem de deblocare, forta de ridicare de 120kg.
H1103:ca si motorul H1003, însa în varianta reversibila (nu este autoblocant).
H2003: motor de 230V/500W, cu raport de lucru de 30%, ireversibil (autoblocant) pentru axe cu diametru de 48-60mm, cu tamburul motorului de 200-220mm diametru, cu sistem de deblocare, forta de ridicare de 200kg.
H2103: ca si motorul H2003, însa în varianta reversibila (nu este autoblocant).
H3100: motor (doar motor) de 230V/230W, cu raport de lucru de 30%, reversibil (nu este autoblocant)

Accesorii disponibile:
H3001: cutie de siguranta cu sistem de deblocare si buton de actionare pentru motoarele tambur ale usilor rulou.
H3012: frâna electrica pentru motoare reversibile (nu este autoblocant) cu sistem de deblocare si bowden de 5m .
Panou de comanda recomandat motoarelor H: ZR24

MFZ - motoare cu actionare axiala pentru usi rulou


Actionari axiale trifazate pentru usi rulou industriale, cu rapoarte diferite de lucru, si intensitati diferite de folosire
 

Motoare pentru actionarea usilor armonice industriale

CBX - actionare usa armonica

Actionare adecvata pentru usi armonice.
Este disponibila în variantele cu întrerupator mecanic de capat de cursa si cu întrerupator electronic (cu senzor de rotatie). I se pot atasa numeroase accesorii de montaj. Varianta cu întrerupator electronic de capat de cursa este adecvata pentru usi cu latimea maxima de 5,5 m, iar cea cu întrerupator mecanic poate actiona usi cu latimea maxima de pâna la 11 m. În caz de pana de curent se poate debloca din interior si, în functie de model, usa poate fi miscata manual sau cu palan. Cu sistem de deblocare exterior se poate debloca si din afara.

Tipuri disponibile:
CBX: motor de230V/450W/60Nm, cu raport de lucru de 30%; cu întrerupator mecanic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZC3, ZC3C, ZC5 cu carcasa.
CBXE: motor de230V/450W/60Nm, cu raport de lucru de 30%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZCX10, ZCX10C.
CBXK: motor de230V/750W/120Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator mecanic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZC3, ZC3C.
CBXEK: motor de230V/750W/120Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZM3EC.
CBXT: motor de230-400V/780W/80Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator mecanic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate:ZT6, ZT6C, ZT5, ZT5C.
CBXET: motor de230-400V/780W/80Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZT5, ZT5C.
CBXE24: motor de24V/240W/25Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZL80, ZL80C.

Accesorii de montaj:
C001: palan pentru actionare manuala cu lant de 13 m (nu este model industrial)
C002: sistem basculant de deblocare, cu funie
C004: ax cu roata dintata, cu întinzator de lant, cu elemente de fixare4 pentru porti armonice
CGP: sina zincata pentru lant (2 m/buc.)
CCT: lant de ½”-os (5 m/buc.)
CGIU: închizator pentru lantul CCT
CMS: unitate de deblocare în carcasa solida din otel, cu încuietoare cu cilindru, cu mâner din material plastic, cu bowden de 7m.


F4000 - actionare usa armonica

Elegant si estetic. Este conceput în mod special pentru actionarea usilor armonice, dar poate actiona si usi batante, chiar si în mediu industrial.
Datorita placii dorsale din aluminiu se monteaza simplu si repede pe foaia usii sau pe cadru. Se poate monta la usi cu deschidere spre dreapta sau spre stânga, poate fi utilizat si în exterior.
În cazul usilor armonice, daca poarta se deschide într-o directie, se poate monta pe 2 canate, iar daca usa se deschide în doua directii, motorul se poate monta pe 2+2 canate.
La varianta pentru doua canate latimea unei aripi poate fi de max.1,5 m , iar greutatea de max. 200 kg.
La varianta pentru un canat latimea aripii poate fi de max. 2,0 m, iar greutatea de max. 300 kg.

Tipuri disponibile:
F4000: motor de 230V/235W/340Nm cu raport de lucru de 30%, ireversibil (atoblocant), fara brat. Panou de comanda recomandat: ZC3 pentru un motor, ZA3 sau ZM2 cu carcasa pentru doua motoare.
F4024: motor de 24V/180W/470Nm cu raport de lucru de 100%, ireversibil (atoblocant), fara brat. Panou de comanda recomandat: ZL170N pentru un motor sau ZL19N pentru doua motoare.
F4004: brat glisant pentru motorul F4000 sau F4024.
CMS: unitate de deblocare în carcasa solida din otel, cu încuietoare cu cilindru, cu mâner din material plastic, cu bowden de 7m.  Motoare pentru porti glisante industriale cu sina superioara

CBX - actionare pentru porti glisante cu sina superioara

Este adecvat automatizarii portilor glisante cu sina superioara
Este disponibila în variantele cu întrerupator mecanic de capat de cursa si cu întrerupator electronic (cu senzor de rotatie). I se pot atasa numeroase accesorii de montaj. Varianta cu întrerupator electronic de capat de cursa este adecvata pentru porti cu latimea maxima de 5,5 m, iar cea cu întrerupator mecanic poate actiona porti cu latimea maxima de pâna la 11 m. În caz de pana de curent se poate debloca din interior si, în functie de model, usa poate fi miscata manual sau cu palan. Cu sistem de deblocare exterior se poate debloca si din afara.

Tipuri disponibile:
CBX: motor de230V/450W/60Nm, cu raport de lucru de 30%; cu întrerupator mecanic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZC3, ZC3C, ZC5 cu carcasa.
CBXE: motor de230V/450W/60Nm, cu raport de lucru de 30%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZCX10, ZCX10C.
CBXK: motor de230V/750W/120Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator mecanic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZC3, ZC3C.
CBXEK: motor de230V/750W/120Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZM3EC.
CBXT: motor de230-400V/780W/80Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator mecanic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate:ZT6, ZT6C, ZT5, ZT5C.
CBXET: motor de230-400V/780W/80Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZT5, ZT5C.
CBXE24: motor de24V/240W/25Nm, cu raport de lucru de 50%; cu întrerupator electronic de capat de cursa, pentru ax de 25,4 mm cu canal de pana. Panouri de comanda recomandate: ZL80, ZL80C.

Accesorii de montaj:
C001: palan pentru actionare manuala cu de 13 m (nu este model industrial)
C002: sistem basculant de deblocare, cu funie
C003: ax cu roata dintata, cu întinzator de lant, cu elemente de fixare pentru porti cu sina superioara
CGP: sina zincata pentru lant (2 m/buc.)
CCT: lant de ½”-os (5 m/buc.)
CGIU: închizator pentru lantul CCT
CMS: unitate de deblocare în carcasa solida din otel, cu încuietoare cu cilindru, cu mâner din material plastic, cu bowden de 7m.

 

Accesorii automatizari

Accesorii pentru acţionări uşi de intrare

Actionarile usilor de intrare pot fi combinate cu numeroase emitatoare de semnal si accesorii de siguranta

Accesorii de securitate disponibile:

Comutator programe (mod de functionare iarna-vara, mod de functionare cu închidere magazin, mod de functionare antipanica, mod de functionare închis)
Pereche de fotocelule de siguranta (simple sau cu doua perechi de ochi)
Sistem antipanica cu acumulator
Încuietoare electrica (doar pentru actionari usi glisante)
Sistem de siguranta cu trecere (doar pentru usile glisante)

Emitatoare de semnal disponibile

Radar cu microunde
Capac pentru montarea radarului cu microunde în aer liber
Telecomanda programare pentru radarul cu microunde
Covor cu senzor de presiune
Comutator cu atingere
Comutator cu tastatura cu cod numeric
Sistem de acces cu card magnetic
 Profile pentru aripi cu cadru
Se pot atasa oricarui tip de cadru.
Prin intermediul acestor profile aripile cu cadru pot fi cuplate la actinari de usi de intrare.
Aripile pot fi din lemn, metal, material plastic sau aluminiu. Este folosit cu precadere la usi cu aspect unicat.
 
Tipuri disponibile:

MA7371: element de sustinere pentru aripa cu cadru, cu element de ghidare inferior din otel inoxidabil, L=1000 mm
MA7471: element de sustinere pentru aripa cu cadru, cu element de ghidare inferior din otel inoxidabil, L=1500 mm
MA7571: element de sustinere pentru aripa cu cadru, cu element de ghidare inferior din otel inoxidabil, L=2000 mm
MA7351: element de ghidare inferior pentru aripa cu cadru, L=1000 mm
MA7451: element de ghidare inferior pentru aripa cu cadru, L=1500 mm
MA7551: element de ghidare inferior pentru aripa cu cadru,, L=1200 mm

 S40 - profile din aluminiu

Profile din aluminiu pentru actionarile CORSA si RODEO
CORSA si RODEO - actionari pentru usi glisante
Actionarile automate pentru usi glisante CORSA si RODEO au fost concepute exclusiv pentru trafic intens.
Întregul sistem functioneaza cu curent de 24 V si este silentios. Este disponibil si ca usa de intrare completa cu doua variante de carcasa cu înaltimi diferite.
Greutatea maxima pentru o aripa la actionarea CORSA: 75kg
Greutatea maxima pentru o aripa la actionarea RODEO: 125kg
 
Elemente de actionare, accesori complementare

Comutator programe (mod de functionare iarna-vara, mod de functionare cu închidere magazin, mod de functionare antipanica, mod de functionare închis)
Pereche de fotocelule de siguranta (simple sau cu doua perechi de ochi)
Sistem antipanica cu acumulator
Încuietoare electrica (doar pentru actionari usi glisante)
Radar cu microunde
Covor cu senzor de presiune
Comutator cu atingere
Sistem de acces cu cartela magnetica
Comutator cu tastatura cu cod numeric
 
Tipuri de cadru disponibile
S-20 - cadru pentru sticla de max. 10mm grosime
S-40 - cadru pentru sticla de max. 20mm grosime
 
La cadrul S-40 se poate comanda si sistem de siguranta cu trecere.
 
Profile pentru aripi din sticla fara cadru

Se poate folosi la aripi de usa din sticla fara cadru, este recomandata pentru foi de sticla de max. 10mm.
Tipuri disponibile:
MA7370: set de sustinere pentru foaie de sticla calita de 10mm grosime L=1000mm
MA7470: set de sustinere pentru foaie de sticla calita de 10mm grosime L=1500mm
MA7570: set de sustinere pentru foaie de sticla calita de 10mm grosime L=2000mm
MA7353: element inferior cu ghidaj inferior pentru foaie de sticla calita de 10mm grosime L=1000mm
MA7453: element inferior cu ghidaj inferior pentru foaie de sticla calita de 10mm grosime L=1500mm
MA7553: element inferior cu ghidaj inferior pentru foaie de sticla calita de 10mm grosime L=2000mm
MAM600: garnitura - profil intermediar de cauciuc pentru foaie de sticla de 10mm grosime L=3000mm
MAM601: garnitura - profil lateral de cauciuc pentru foaie de sticla de 10mm grosime L=3000mm
 
S20 - profile din aluminiu

Profile subtiri din aluminiu pentru actionarile CORSA si RODEO.
Sistem de profile din aluminiu de 20mm grosime pentru structuri complete din aluminiu, aripi mobile si fixe, pentru insertii de maxim 15 mm grosime. Este recomandata la sticla multistrat de 5+5 mm grosime, dar se poate combina cu insertie de policarbonat sau chiar placa MDF.
Realizarea structurii si montarea sunt simple.

Profile disponibile

MAL199: element vertical pentru aripi mobile si fixe (L=5000mm)
MAL203: element de sustinere (element orizontal superior) pentru aripa mobila (L=5000mm)
MAM612: element inferior (element orizontal inferior) pentru aripa mobila (L=5000mm)
MAM001: set elemente de fixare pentru aripa mobila
MAL200: element cuprindere aripa fixa (L=5000mm)
MAL204: element lateral vertical aripa fixa pentru fotocelula (L=5000mm)
MAF001: set elemente de fixare pentru aripa fixa
MAL790: profil vertical fotocelula pentru interiorul laturii aripii fixe (L=5000mm)
MAL791: profil de garnitura pentru profil fotocelula MAL790, culoare neagra (L=5000mm)
MAL201: garnitura laterala din cauciuc
MAL202: garnitura de mijloc din cauciuc
P3: profil din cauciuc pentru fixarea sticlei, 3mm grosime
P4: profil din cauciuc pentru fixarea sticlei, 4mm grosime
P5: profil din cauciuc pentru fixarea sticlei, 5mm grosime
P6: profil din cauciuc pentru fixarea sticlei, 6mm grosime
P7: profil din cauciuc pentru fixarea sticlei, 7mm grosime
 
 

Accesorii la motoare pentru actionarea portilor

Accesorii de siguranta

Muchie de protectie
Muchie de protectie mecanica sau cu fotocelule pentru actionarea usilor de garaj
Seria DF - muchie de protectie mecanica completa cu profile din aluminiu si cauciuc si cu cablu. Când sistemul atinge un obstacol, cablul, inserat în profilul de cauciuc pe toata lungimea acestuia,se întinde si senzorul încorporat da un semnal.

Tipuri disponibile:
DF15: Muchie completa de protectie, mecanica, 1500mm lungime (NO-NC)
DF17: Muchie completa de protectie, mecanica, 1700mm lungime (NO-NC)
DF20: Muchie completa de protectie, mecanica, 2000mm lungime (NO-NC)
DF25: Muchie completa de protectie, mecanica, 2500mm lungime (NO-NC)
DFI: Panou de comanda pentru muchia mecanica de protectie.
 
Seria D - Muchie completa de protectie cu fotocelule, cu profile din aluminiu si cauciuc, fotocelule

Tipuri disponibile:
D15S: Muchie completa de protectie cu fotocelule,1500mm lungime (NO-NC)
D17S: Muchie completa de protectie cu fotocelule,1700mm lungime (NO-NC)
D20S: Muchie completa de protectie cu fotocelule,2000mm lungime (NO-NC)

Fotocelule

Perechi de fotocelule de siguranta pentru protectia împotriva închiderii peste obstacole în variantele emitator-receptor si fara fir.

Fotocelule emitator-receptor
DIR-10: pereche de fotocelule cu montare pe perete, raza de actiune max. 10m (12-24V / AC-DC / NC)
DIR-20: pereche de fotocelule cu montare pe perete, raza de actiune max. 20m (12-24V / AC-DC / NC)
DIR-30: pereche de fotocelule cu montare pe perete, raza de actiune max. 30m (12-24V / AC-DC / NC)
DOC-E: pereche de fotocelule cu montare pe perete, raza de actiune max. 18m (12-24V / AC-DC / NO-NC)
DOC-I: pereche de fotocelule cu montare îngropata în perete, raza de actiune max. 18m (12-24V / AC-DC / NO-NC)
MF-9011: pereche de fotocelule cu montare îngropata în perete, panou de comanda propriu, raza de actiune max. 7m (24V / AC-DC / NC)
MF-9111: pereche de fotocelule cu ochi dublii, cu montare îngropata în perete, panou de comanda propriu, raza de actiune max. 7m(24V / AC-DC / NC)

Fotocelule fara fir
DIW-01: pereche de fotocelule, o directie, montare pe perete, raza de actiune max. 10m (12-24V / AC-DC / NO-NC / 4buc. baterii AAA de 1,5V)
DIW-03: pereche de fotocelule, receptor doua directii, emitator o directie, montare pe perete, raza de actiune max. 10m (12-24V / AC-DC / NO-NC / 4buc. baterii AAA de 1,5V)
DIW-04: pereche de fotocelule, receptor o directie, emitator doua directii, montare pe perete, raza de actiune max. 10m (12-24V / AC-DC / NO-NC / 4buc. baterii AAA de 1,5V)
DTA-01: pereche de fotocelule, doua directii, o iesire, montabil în motoarele pentru actionarea portilor glisante BX-BK-BZ, raza de actiune de max. 10m (12-24V / AC-DC / NO-NC / 4buc. baterii AAA de 1,5V)
DTA-02: pereche de fotocelule, doua directii, doua iesiri, montabil în motoarele pentru actionarea portilor glisante BX-BK-BZ, raza de actiune de max. 10m (12-24V / AC-DC / NO-NC / 4buc. baterii AAA de 1,5V)
DTA-TX: emitator fotocelula cu raza de actiune de max. 10m ptr. DTA-02.


Semafoare pentru dirijarea circulatiei

Semafoare pentru dirijarea circulatiei în variantele cu becuri incandescente, respectiv LED-uri. Se pot combina si cu istem de comanda pentru dirijarea circulatiei.
Tipuri disponibile:
SF2RV: Semafor rosu-verde cu lentila de 124mm diametru, 2 buc becuri incandescente normale de 230V/70W, cu consola de sustinere, fara stâlp. Dimensiune: 180*290*410mm.
SF1R: Semafor rosu cu lentila de 124mm diametru, 1 buc bec incandescent normal de 230V/70W, cu consola de sustinere, fara stâlp. Dimensiune: 180*290*205mm.
SF1V: Semafor verde cu lentila de 124mm diametru, 1 buc bec incandescent normal de 230V/70W, cu consola de sustinere, fara stâlp. Dimensiune: 180*290*205mm.
SFL2RV: Semafor rosu-verde cu lentila de 124mm diametru, 2 buc becuri cu LED de 24V/3W, cu consola de sustinere, fara stâlp. Dimensiune: 180*290*410mm.
SEM2L: Panou de comanda pentru 2 buc semafoare rosu-verde
PSSRV: Semafor rosu-verdecu lentila de 200mm diametru. Dimensiune: 265*375*488mm.
Lampi cu lumina intermitenta
Lampi de avertizare de culoare galbena, în timpul functionarii au lumina intermitenta.
În timpul functionarii avertizeaza utilizatorul si trecatorii cu lumina inermitenta.

Tipuri disponibile:
KIARO-N: lampa cu lumina intermitenta cu bec normal de 230V/25W.
KIARO-IN: lampa cu lumina intermitenta cu bec normal de 230V/25W, cu martor de ciclu LED.
KIARO-24N: lampa cu lumina intermitenta cu bec normal de 24V/25W.
KIARO-24IN: lampa cu lumina intermitenta cu bec normal de 24V/25W, cu martor de ciclu LED.
KIARO-LXN: lampa cu lumina intermitenta cu bec cu xenon de 230V/6W.
KIARO-S: consola din material plastic pentru montarea lampii cu lumina intermitenta lateral pe perete.
Lampile cu lumina intermitenta KIARO pot fi montate în combinatie cu antenele CAME.

Accesorii montaj
 
Cea mai importanta este siguranta. Aceste accesorii usureaza deblocarea portii în caz de pana de curent.

Tipuri disponibile:
CMS:sistem de deblocare în carcasa de otel, cu încuietoare cu cilindru, cu mâner din material plastic si 7m de bowden. Se poate monta la motoarele industriale din seria C si la unele tipuri de motoare pentru actionarea portilor batante. H3000: sistem de deblocare în carcasa masiva din aluminiu, cu usa, cu încuietoare cu cilindru, cu tambur de deblocare si cu buton, bowdwen de 5m. Se poate monta la motoarele industriale din seria C si la unele tipuri de motoare pentru actionarea portilor batante.
LOCK81: încuietoare electrica în carcasa de otel, cu încuietoare cu cilindru simplu (blocabil din interior), cu 3 chei, pentru motoare pentru porti batante (12V/15VA).
LOCK82: încuietoare electrica în carcasa de otel, cu încuietoare cu cilindru dublu (blocabil din interior si exterior), cu 3 chei, pentru motoare pentru porti batante (12V/15VA).
LRK1702E: sistem de deblocare pentru garaje fara alta iesire cu motor de tractiune pentru usi sectionale sau basculante


Stâlpi pentru fotocelule, emitatoare

Stâlpi cu aspect estetic pentru fotocelule, emitatoare

Tipuri disponibile:
CSS: Stâlp din aluminiu eloxat cu înaltimea de 1m pentru comutatorul cu cheie SETI.
CSS-N: Stâlp din aluminiu vopsit negru în câmp electrostatic, cu înaltimea de 1m, pentru comutatorul cu cheie SETI.
CLM: Stâlp din aluminiu eloxat cu înaltimea de 1m pentru cititorul de cheie magnetica SEM2.
CLM-N: Stâlp din aluminiu vopsit negru în câmp electrostatic, cu înaltimea de 1m, pentru cititorul de cheie magnetica SEM2.
DOCL: Stâlp din aluminiu eloxat cu înaltimea de 0,5m pentru fotocelula DOCI.
DOCL-N: Stâlp din aluminiu vopsit negru în câmp electrostatic, cu înaltimea de 0,5m, pentru fotocelula DOCI.
DOC-S: Cutie din material plastic cu montare îngropata în perete pentru fotocelula DOCI
DOC-R: Placa de montaj pentru SET-E/DOC-E/S7000.
 
DIRL: Stâlp din aluminiu eloxat cu înaltimea de 0,5m pentru fotocelula DIR.
DIRL-N: Stâlp din aluminiu vopsit negru în câmp electrostatic, cu înaltimea de 0,5m pentru fotocelula DIR.
DIRP: Prelungitor de 0,5m pentru stâlpul de fotocelula DIRL.
DIRP-N: Prelungitor de 0,5m pentru stâlpul de fotocelula DIRL-N.
DIR-S: Placa din material plastic cu montare îngropata în perete pentru fotocelula DIR.
DIR-Z: Carcasa turnata din aluminiu pentru fotocelula DIR, vopsit negru în câmp electrostatic.
DBL: Stâlp din aluminiu eloxat cu înaltimea de 0,5m pentru fotocelula DIW.
DBL-N: Stâlp din aluminiu, vopsit negru în câmp electrostatic, cu înaltimea de 0,5m pentru fotocelula DIW.

Emitatoare

Comutatoare cu cheie si cu cod, precum si cititoare de carduri Proximity si magnetice, carduri

Comutatoare cu cod

Comutatoare cu cod numeric. Sunt fiabile si solide

Tipuri disponibile:
S5000: Tastatura comutator cu cod numeric, cu cilindru DIN, cucheie, placa frontala iluminata, 16.777.216 variatii de coduri, montare pe perete.
S6000: Tastatura comutator cu cod numeric, cu 16.777.216 variatii de coduri, montare cu îngropare în perete.
S7000: Tastatura comutator cu cod numeric, cu 16.777.216 variatii de coduri, montare pe perete.
S9000: Tastatura cu frecventa radio (fara fir) pentru comutator cu cod numeric,1.679.616 variatii de cod, cu montare pe perete. Functioneaza pe frecventa de 433,9 MHz. Se poate atasa receptorilor AF43S/AF43SM/RE432/RBE4N.
S0001: Panou de comanda cu un canal pentru tastaturile S5000/S6000/S7000, pentru instalarea în paralel a cel mult 5 buc. comutatoare cu cod numeric.
S0002: Panou de comanda cu doua canale pentru tastaturile S5000/S6000/S7000, pentru instalarea în paralel a cel mult 5 buc. comutatoare cu cod numeric.
S0004N: Panou de comanda cu patru canale pentru tastaturile S5000/S6000/S7000, pentru instalarea în paralel a cel mult 5 buc. comutatoare cu cod numeric, cu legatura cu un canal pentru cartela de frecventa.

Comutatoare cu cheie

Emitatoare solide cu cilindru DIN, se actioneaza cu cheie.
Sunt disponibile în variantele cu montare pe perete sau cu îngropare în perete.

Tipuri disponibile:
SET-E: Comutator cu cheie cu montare pe perete, cu cilindru DIN, cu 2 buc. chei, 2 pozitii (max. 24V/1A)
SET-I: Comutator cu cheie, montare cu îngropare în perete, cu cilindru DIN, cu 2 buc. chei, 2 pozitii (max. 24V/1A)
SET-J: Comutator cu cheie cu montare pe perete, model plat, cu cilindru DIN, cu 2 buc. chei, 2 pozitii (max. 230V/3A)
SET-K: Comutator cu cheie, montare cu îngropare în perete, cu cilindru DIN, cu 2 buc. chei, 2 pozitii (max. 230V/3A)

Alte accesorii:
Colector de fise
Solutie sigura si economica. Se poate aplica la toate portile motorizate, la barierele cu brat sau cu lant.
Se instaleaza si se utilizeaza usor . Unitatea de colectare a fiselor este încorporata în carcasa robusta de otel, care este asezata pe picioare din aluminiu. Nu necesita întretinere, doar unitatea de colectare trebuie golita, ceea ce se face dintr-o miscare.
Este disponibila varianta cu cap pentru fise cu doua crestaturi si varianta cu cap pentru fise cu trei crestaturi.
Persoane neavizate nu o pot utiliza cu fise simple (ex. monezi).

Cititor cartela magnetica

Este un accesoriu al sistemelor de acces. Prin folosirea acestora se pot limita si evidentia intrarile si iesirile.

Tipuri disponibile:
TSP01: Cititor cartela proximity (de proximitate) , cu o iesire releu, pentru controlul a maxim 250 buc. cartele (12/24V AC/DC - NO max. 5A)
TST01: Cartela Proximity pentru cititorul de cartele TSP01
TAG: Chip Proximity pentru cititorul de cartele TSP01 (se poate monta în carcasa telecomenzilor ATOMO/T432SA/T434MA)
LT001: Cititor cartela cu montare pe perete. Functioneaza exclusiv împreuna cu sistemul de acces CAME TCA.
TST02: Cartela magnetica pentru cititorul de cartela LT001.
TSP00: Cititor cartela proximity (de proximitate). Functioneaza exclusiv împreuna cu sistemul de acces CAME TCA.
TST01: Cartela Proximity
TAG: Chip Proximity (se poate monta în carcasa telecomenzilor ATOMO/T432SA/T434MA)
TST04: Breloc Proximity
SEM-2: Cititor cheie magnetica cu montare pe perete
SEC: Cheie magnetica codata pentru cititorul de cheie magnetica SEM-2


Senzor cu bucla magnetica

Bariere cu brat sau cu lant, coloane pentru restrictionarea circulatiei, sisteme de acces

Disponibil:
SMA - panou electronic cu un canal pentru senzorul cu bucla
SMA2- panou electronic cu doua canale pentru senzorul cu bucla
 
Utilizare:
Ca emitator (sesizând prezenta autovehiculului) la închidere sau deschidere
Ca accesoriu de siguranta (împotriva închiderii accidentale daca este prezent un obstacol)
 

Sisteme de receptie radio si telecomenzi


ATOMO - sistemul radio cu cod variabil

Sistem de receptie radio CAME, cu cod variabil, foarte sigur, iar telecomenzile au un design special. Receptorul si telecomanda ATOMO cu cod variabil sunt recomandate actionarilor de la distanta ale tuturor sistemelor care necesita un grad mare de siguranta al codurilor.
Se poate combina si cu sistem de acces RBM84. În acest caz se poate tine evidenta folosirii telecomenzii, se poate restrictiona dreptul de acces, se pot colecta datele.

Date tehnice:
Numarul variatiilor de coduri: 4.294.967.896
Frecventa de lucru: 433,9 Mhz
Raza de receptie: depinde de caracteristicile zonei, de conditiile meteo, în conditii normale poate sa ajunga la 100 m.
Intervalul temperaturii de lucru: de la -20 o C la + 70 o C

Telecomenzi disponibile:
AT01: telecomanda cu un buton (un canal), cu cod variabil, se poate agata pe breloc
AT02: telecomanda cu doua butoane (doua canale), cu cod variabil, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc
AT04: telecomanda cu patru butoane (patru canale), cu cod variabil, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc

Receptori disponibili:
AF43SR: cartela-receptor de frecventa radio cu card de memorie, pentru panouri de comanda CAME, pentru operarea cu max. 25 buc. telecomenzi
RE432RC: receptor frecventa radio cu doua canale în carcasa din material plastic (12-24V/AC-DC), cu iesire pentru antena, fara antena, pentru antena TA433N, pentru operarea cu max. 25 buc. telecomenzi
RBE4RC: receptor multifunctional cu patru canale, cu afisaj digital, în carcasa din material plastic, (12-24V/AC-DC), cu 1 buc. telecomanda master AT04, cu legatura pentru cartela de frecventa AF43S (fara cartela de frecventa), cu iesire pentru antena, fara antena, pentru antena TA433N, pentru operarea cu max. 500 buc. telecomenzi

Accesorii disponibile:
TA433N: antena reglata pentru receptorii radio cu frecventa de lucru de 433,9 Mhz, cu consola din material plastic
RG58: cablu antena
P3V: 2 buc. baterii cu litiu de tipul CR2010, concepute pentru noile telecomenzi CAME.

KLING - sistem radio cu cod variabil

Sistem de conceptie proprie de receptie radio cu cod variabil. Am avut în vedere în primul rând asigurarea sigurantei maxime.
Receptorul si telecomanda KLING cu cod variabil sunt recomandate actionarilor de la distanta ale tuturor sistemelor care necesita un grad mare de siguranta al codurilor.

Caracteristici principale:
Lungimea codului transmis de 66 biti, iar numarul variatiilor de coduri este de 74.000.000.000.000.000.000
Asigurarea unui grad mare de siguranta prin Utilizarea algoritmului de criptare KEELOQ(R)
Schimbarea drastica a seriei de coduri la fiecare utilizare (apasare de buton)
Receptorul nu accepta serii repetate de coduri (de ex. interceptate si retransmise)
Fiecare emitator (telecomanda) are propria cheie de criptare care este protejata la citire

Date tehnice:
Frecventa de lucru: 433,9 Mhz
Interval de tensiune de alimentare: 16-26 V (AC) sau 19-32 V (DC)
Raza de receptie: depinde de caracteristicile zonei, de conditiile meteo, în conditii normale poate sa ajunga la 100 m.
Intervalul temperaturii de lucru: de la -20 o C la + 60 o C
 
Telecomenzi disponibile:
KUV1: receptor cu un canal în cutie din material plastic, cu antena încorporata. Receptorul poate opera (poate învata) cu 63 buc. telecomenzi.
KUV1A: receptor cu un canal în cutie din material plastic, cu iesire antena, fara antena, pentru antena TA433N. Receptorul poate opera (poate învata) cu 63 buc. telecomenzi.
KUV2: receptor cu doua canale în cutie din material plastic, cu antena încorporata. Receptorul poate opera (poate învata) cu 63 buc. telecomenzi.
KUV2A: receptor cu doua canale în cutie din material plastic, cu iesire antena, fara antena, pentru antena TA433N. Receptorul poate opera (poate învata) cu 63 buc. telecomenzi.
 
KUV2V: receptor cu doua canale în cutie din material plastic, cu iesire antena, fara antena, pentru antena TA433N. Receptorul poate opera (poate învata) cu 200 buc. telecomenzi.
KUV1A-510: receptor cu un canal în cutie din material plastic, cu iesire antena, fara antena, pentru antena TA433N. Receptorul poate opera (poate învata) cu 510 buc. telecomenzi.
KUV2A-510: receptor cu doua canale în cutie din material plastic, cu iesire antena, fara antena, pentru antena TA433N. Receptorul poate opera (poate învata) cu 63 buc. telecomenzi.

TAM - sistem radio cu cod fix

Sistem radio cu cod fix CAME, cu varietate mare de coduri.
Receptorul si telecomanda TAM cu cod fix sunt recomandate actionarilor de la distanta ale tuturor sistemelor care necesita un grad mare de siguranta al codurilor.
Se poate combina si cu sistem de acces RBM84. În acest caz se poate tine evidenta folosirii telecomenzii, se poate restrictiona dreptul de acces, se pot colecta datele.

Date tehnice:
Numarul variatiilor de coduri: 16.777.216
Frecventa de lucru: 433,9 Mhz
Raza de receptie: depinde de caracteristicile zonei, de conditiile meteo, în conditii normale poate sa ajunga la 100 m.
Intervalul temperaturii de lucru: de la -20 o C la + 70 o C

Telecomenzi disponibile:
TAM432SA: telecomanda cu doua butoane (doua canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc
T432: telecomanda cu doua butoane (doua canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc
T434: telecomanda cu patru butoane (patru canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc
T438: telecomanda cu patru butoane (opt canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc
 
Receptori disponibili:
AF43S: card frecventa radio pentru panouri de comanda CAME
AF43SM: card frecventa radio pentru panouri de comanda CAME, cu memorie EEPROM cu 128 de coduri, cu card de memorie
RE432: receptor cu doua canale (12-24V/AC-DC), în cutie din material plastic, cu iesire antena, fara antena, pentru antena CAME
RBE4N: receptor multifunctional cu patru canale (12-24V/AC-DC), în cutie din material plastic, legatura pentru cartela de frecventa radio AF, (fara cartela de frecventa), cu ietire antena, fara antena, pentru antena CAME

Accesorii disponibile:

TA433N: antena reglata pentru receptorii radio cu frecventa de lucru de 433,9 Mhz, cu consola din material plastic
RG58: cablu antena
P3V: 2 buc. baterii cu litiu de tipul CR2010, concepute pentru noile telecomenzi CAME.

TOP - sistem radio cu cod fix

Sistem radio cu cod fix CAME, cu varietate mare de coduri.
Receptorul si telecomanda TOP cu cod fix sunt recomandate actionarii de la distanta ale tuturor sistemelor care necesita un grad mare de siguranta al codurilor.
Se poate combina si cu sistem de acces RBM84. În acest caz se poate tine evidenta folosirii telecomenzii, se poate restrictiona dreptul de acces, se pot colecta datele.

Date tehnice:
Numarul variatiilor de coduri: 1.024
Frecventa de lucru: 433,9 Mhz sau 315 Mhz
Raza de receptie: depinde de caracteristicile zonei, de conditiile meteo, în conditii normale poate sa ajunga la 100 m.
Intervalul temperaturii de lucru: de la -20 o C la + 70 o C

Telecomenzi disponibile:
T432NA: telecomanda cu doua butoane (doua canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc (433,9 Mhz)
T434NA: telecomanda cu patru butoane (patru canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc (433,9 Mhz)
T312NA: telecomanda cu doua butoane (doua canale), cu cod fix, se poate agata pe breloc (315 Mhz)
T434MA: telecomanda cu patru butoane (paru canale), cu cod fix, se poate agata pe breloc (315 Mhz)

Receptori disponibili:
AF43S: card frecventa radio pentru panouri de comanda CAME (433,9 Mhz)
AF43SM: card frecventa radio pentru panouri de comanda CAME, cu memorie EEPROM cu 128 de coduri, cu card de memorie (433,9 Mhz)
AF315: card de frecventa pentru actionari CAME (315 Mhz)
RE432: receptor cu doua canale (12-24V/AC-DC), în cutie din material plastic, cu iesire antena, fara antena, pentru antena TA433N
RBE4N: receptor multifunctional cu patru canale (12-24V/AC-DC), în cutie din material plastic, legatura pentru cartela de frecventa radio AF, (fara cartela de frecventa), cu ietire antena, fara antena, pentru antena CAME

Accesorii disponibile:
TA433N: antena reglata pentru receptorii radio cu frecventa de lucru de 433,9 Mhz, cu consola din material plastic
TA315N: antena reglata pentru receptorii radio cu frecventa de lucru de 315 Mhz, cu consola din material plastic
RG58: cablu antena
P3V: 2 buc. baterii cu litiu de tipul CR2010, pentru noile telecomenzi CAME.

K700 - sistem radio cu cod variabil

Sistem de telecomanda cu cod variabil pentru motoarele K700.
Minitelecomanda cu trei canale cu inel pentru cheie.
Codificare separata pe canale.
Contine 1 buc. Baterie de3V (CR2032).
Frecventa de lucru: 433,92 Mhz.

LIFTMASTER - sistem radio cu cod fix si variabil

Sistem radio cu cod fix si variabil pentru motoarele LIFTMASTER si CHAMBERLAIN.
Tipuri:
4330E: telecomanda de 433.9 Mhz, cu un canal, cu cod fix, 3.5 bilioane de variatii de cod, cu LED verde
4332E: telecomanda de 433.9 Mhz, cu doua canale, cu cod fix, 19.683 variatii de cod pe primul canal, 3.5 bilioane de variatii de cod pe al doilea canal, cu LED verde.
4333E: telecomanda de 433.9 Mhz, cutrei canale, cu cod fix, 3.5 bilioane de variatii de cod, cu LED verde
4335E: telecomanda de 433.9 Mhz, cutrei canale, cu cod fix, 3.5 bilioane de variatii de cod
747E: comutator cu cod numeric cu frecventa radio de433.9 Mhz, cu montare pe perete, cu butoane care lumineaza

TFM - sistem radio cu cod fix

Sistem de radioreceptie CAME cu cod fix, cu varietate mare de coduri.
Receptorul si telecomanda TFM cu cod fix sunt recomandate actionarii de la distanta ale tuturor sistemelor care necesita un grad mare de siguranta al codurilor.

Date tehnice:
Numarul variatiilor de coduri: 16.777.216
Frecventa de lucru: 30,900 Mhz
Raza de receptie: depinde de caracteristicile zonei, de conditiile meteo, în conditii normale poate sa ajunga la 100 m.
Intervalul temperaturii de lucru: de la -20 o C la + 70 o C

Telecomenzi disponibile:
T152: telecomanda cu doua butoane (doua canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc
T154: telecomanda cu patru butoane (patru canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc
T158: telecomanda cu patru butoane (opt canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc

Receptori disponibili:
AF150: cartela de frecventa radio pentru panouri de comanda CAME ,poate opera cu 25 buc. telecomenzi
RBE4N: receptor multifunctional cu patru canale (12-24V/AC-DC), în cutie din material plastic, legatura pentru cartela de frecventa radio AF, (fara cartela de frecventa), cu ietire antena, fara antena, pentru antena CAME

Accesorii disponibile:
TA309N: antena reglata pentru receptorii de 30,900 Mhz, cu consola din material plastic
RG58: cablu antena

TOUCH - sistem radio cu cod fix

Sistem de radioreceptie CAME cu cod fix, cu varietate mare de coduri.
Receptorul si telecomanda TOUCH cu cod fix sunt recomandate actionarii de la distanta ale tuturor sistemelor care necesita un grad mare de siguranta al codurilor.

Date tehnice:
Numarul variatiilor de coduri: 16.777.216
Frecventa de lucru: 40,685 Mhz
Raza de receptie: depinde de caracteristicile zonei, de conditiile meteo, în conditii normale poate sa ajunga la 100 m.
Intervalul temperaturii de lucru: de la -20 o C la + 70 o C

Telecomenzi disponibile:
TCH4024: telecomanda cu trei butoane (trei canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc
TCH4048: telecomanda cu cinci butoane (opt canale), cu cod fix, se poate codifica separat pe canale, se poate agata pe breloc
Receptori disponibili:
AF40: cartela de frecventa radio pentru panouri de comanda CAME
Cartela de frecventa AF40 nu este adecvata panourilor de comanda ZA4, ZA5, ZBX6, ZC4 és ZR23 vezérlésekhez.

 

Panouri de comanda

Panouri de comanda pentru motoare de 230V

Panouri de comanda cu microprocesor pentru motoarele CAME de 230V.

Panourile noastre de comanda de 230V sunt disponibile în trei variante, în functie de putere si functii.
Toate panourile noastre de comanda au posibilitatea de a controla fotocelulele (protectia împotriva închiderii în prezenta unui obstacol), iar unele asigura protectie si împotriva deschiderii în prezenta obstacolelor. Se pot conecta la acestea lampi de semnalizare cu lumina galbena intermitenta de 230V. Fiecarui panou i se poate atasa butonul STOP, iar unor tipuri butoane de închidere si deschidere. Panourile noastre de comanda functioneaza cu orice tip de emitator (ex. comutator cu cheie, comutator cu cod numeric, cititor cartela magnetica, senzor cu bucla, etc.).

Panouri de comanda complete în carcasa din material plastic ABS cu dimensiunea de 240*320*145mm
ZC3: panou de comanda complet pentru un motor de max. 600W, cu receptor radio cu doua canale încorporat, jonctiune pentru card de frecventa,reglaj timp de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, reglaj forta, protectie IP54. Este recomandat pentru tipurile: CBX, C100, CBY, H, EMEGA
ZC3C: ca si ZC3, însa dispune de butoane sus-stop-jos si comutator principal montate pe carcasa.
ZM3EC: panou de comanda complet pentru un motor de max. 600W, cu receptor radio cu doua canale încorporat, jonctiune pentru card de frecventa, reglaj timp de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, sistem de diagnoza, diagnosztikai rendszerrel, butoane sus-stop-jos si comutator principal montate pe carcasa, protectie IP54.

Carcase ABS cu transformator
S4665: carcasa ABS cu dimensiunile de 197*290*110mm pentru motoare monofazate de 600W, protectie IP54.
S4340: carcasa ABS cu dimensiunile de 240*320*145mm pentru motoare monofazate de 600W, protectie IP54.

Panouri de comanda separate, fara transformator, pentru carcase ABS
ZA5: panou de comanda pentru un motor de max. 600W, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, legatura pentru încuietoare electica cu impuls, reglaj forta. Este recomandat la motoare de 230V pentru porti batante.
ZC5: panou de comanda pentru un motor de max. 600W, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, legatura pentru senzor exterior de capat de cursa, reglaj forta. Este recomandat la motoare de 230V pentru porti batante.
ZF1: panou de comanda pentru doua motoare de max. 600W, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, legatura pentru încuietoare electrica cu impuls, reglaj forta. Este recomandat la motoare de 230V pentru porti batante.
ZA3: panou de comanda pentru doua motoare de max. 600W, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, legatura pentru încuietoare electrica cu impuls, reglaj forta. Este recomandat la motoare de 230V pentru porti batante.
ZA4: panou de comanda pentru doua motoare de max. 600W, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, reglaj forta. Este recomandat la motoare de 230V pentru porti batante.
ZM2: panou de comanda pentru doua motoare de max. 600W, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, legatura pentru încuietoare electrica cu impuls si senzor exterior de capat de cursa, reglaj forta. Este recomandat la motoare de 230V pentru porti batante.
Panouri de comanda complete în carcasa din material plastic ABS cu dimensiunea de 115*225*87mm, cu transformator:
ZR24: panou de comanda pentru un motor de max. 500W, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, fara reglaj forta, grad de protectie IP54. Este recomandat la motorul H pentru usi rulou.
ZE5: panou de comanda pentru un motor de max. 400W, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, fara reglaj forta, grad de protectie IP54. Este recomandat la motorul EMEGA pentru usi de garaj basculante.

Panouri de comanda complete, fara transformator, pentru motoarele CAME BX-A sau BX-B
ZBX6: panou de comanda pentru un motor de max. 300W, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, legatura pentru senzor exterior de capat de cursa, reglaj forta. Este recomandat la motoarele pentru porti glisante BX-A sau BX-B.
ZBX7: panou de comanda pentru un motor de max. 300W, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, legatura pentru senzor exterior de capat de cursa, reglaj forta, legatura pentru senzor optic de rotatie. Este recomandat la motoarele pentru porti glisante BX-A sau BX-B.Panouri de comanda pentru motoare de 400V

Panouri de comanda cu microprocesor pentru motoarele CAME de 400V.

Toate panourile noastre de comanda au posibilitatea de a controla fotocelulele (protectia împotriva închiderii în prezenta unui obstacol), iar unele asigura protectie si împotriva deschiderii în prezenta obstacolelor. Se pot conecta la acestea lampi de semnalizare cu lumina galbena intermitenta de 230V. Fiecarui panou i se poate atasa butonul STOP, iar unor tipuri butoane de închidere si deschidere. Panourile noastre de comanda functioneaza cu orice tip de emitator (ex. comutator cu cheie, comutator cu cod numeric, cititor cartela magnetica, senzor cu bucla, etc.).

Panouri de comanda complete în carcasa din material plastic ABS cu dimensiunea de 240*320*145mm, cu transformator
ZT5: panou de comanda complet pentru un motor CBXET cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, grad de protectie IP54. Este recomandat la motorul CBXET.
ZT5C: este asemanator cu ZT5, diferenta find întrerupatorul principal si butoanele de comanda sus-stop-jos montate pe carcasa.
ZT6: panou de comanda complet pentru un motor de max.700W, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, grad de protectie IP54. Este recomandat la motorul CBXT.
ZT6C: este asemanator cu ZT6, diferenta find întrerupatorul principal si butoanele de comanda sus-stop-jos montate pe carcasa.

Panouri de comanda complete în carcasa din material plastic ABS cu dimensiunea de 353*543*133mm, cu transformator:
ZA2S: panou de comanda pentru doua motoare de 230-400V si max. 1200W, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa radio, cu reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, legatura pentru încuietoare electrica cu impuls, grad de protectie IP54. Este recomandat la motoarele SUPERFROG.


Panouri de comanda pentru motoare de 24V

Panouri de comanda pentru motoarele CAME de 24V.

Toate panourile noastre de comanda au posibilitatea de a controla fotocelulele (protectia împotriva închiderii în prezenta unui obstacol), iar unele asigura protectie si împotriva deschiderii în prezenta obstacolelor. Se pot conecta la acestea lampi de semnalizare cu lumina galbena intermitenta de 230V. Fiecarui panou i se poate atasa butonul STOP, iar unor tipuri butoane de închidere si deschidere. Panourile noastre de comanda functioneaza cu orice tip de emitator (ex. comutator cu cheie, comutator cu cod numeric, cititor cartela magnetica, senzor cu bucla, etc.).
Panourile noastre de comanda 24V functioneaza si cu baterii prin intermediul conexiunii si al panoului de încarcare.

Panouri de comanda complete în carcasa din material plastic ABS cu dimensiunea de 240*320*145mm, cu transformator
ZL19N: panou de comanda complet pentru doua motoare de max. 180W, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, reglajul fortei, încetinire la capatul cursei, grad de protectie IP54. Este recomandat la motoarele de 24V FROG, FAST, FERNI, ATI, F4000.
ZL90: panou de comanda complet pentru doua motoare de max. 480W, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, reglajul fortei, încetinire la capatul cursei, grad de protectie IP54. Este recomandat la motoarele FROGJ si AMICO.

ZL180: panou de comanda complet pentru doua motoare de max. 300W, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, reglajul fortei, încetinire la capatul cursei, grad de protectie IP54. Este recomandat la motoarele F1024, ATI3024 sau ATI5024.
ZL80: panou de comanda complet pentru un motor CBXE24, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, reglajul fortei, încetinire la capatul cursei, grad de protectie IP54. Este recomandat la motorul CBXE24.
ZL80C: este asemanator cu ZL80, diferenta find întrerupatorul principal si butoanele de comanda sus-stop-jos montate pe carcasa.
ZL22: panou de comanda complet pentru motoarele UNIPARK, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul fortei, grad de protectie IP54. Prin intermediul cardului de extensie LM22 se mai pot conecta 3 buc. motoare. Panoul de comanda poate opera în total cu 4 buc. paznici de parcare.
Panouri de comanda complete în carcasa din material plastic ABS cu dimensiunea de 197*290*110mm, cu transformator:
ZL150N: panou de comanda complet pentru doua motoare de max. 48W, cu receptor cu doua canale încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata si deschidere partiala, legatura pentru încuietoare electrica cu impuls, reglajul fortei, grad de protectie IP54. Este recomandat la motorul FLEX.
ZL160N: panou de comanda complet pentru un motor de max. 48W, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, legatura pentru încuietoare electrica cu impuls, reglajul fortei, grad de protectie IP54. Este recomandat la motorul FLEX.
ZL170N: panou de comanda complet pentru un motor de max. 180W, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, reglajul timpului de functionare, optiune pentru închidere automata, legatura pentru încuietoare electrica cu impuls, reglajul fortei, grad de protectie IP54. Este recomandat la motoarele de 24V FROG, FAST, FERNI, ATI, F4000.
 

Panouri de comanda separate, fara transformator si carcasa
ZL38: panou de comanda pentru barierele cu brat GARD-4 si GARD-8, cu receptor cu un canal încorporat, legatura pentru cardul de frecventa AF, optiune pentru închidere automata, reglajul fortei.
Panouri pentru conectarea si încarcarea acumulatorilor
LB22: panou pentru conectarea si încarcarea acumulatorilor destinat panoului de comanda ZL22, fara acumulatori, pentru 2 buc. acumulatori de 12V/1,2Ah.
LB54: panou pentru conectarea si încarcarea acumulatorilor destinat panourilor de comanda ZL150N, ZL160N, ZL54 fara acumulatori, pentru 2 buc. acumulatori de 12V/1,2Ah.
LB35: panou pentru conectarea si încarcarea acumulatorilor destinat panourilor de comanda ZL35, ZL37, ZL38, CATX24, fara acumulatori, pentru 3 buc. acumulatori de 12V/6Ah.
LB38: panou pentru conectarea si încarcarea acumulatorilor destinat panoului de comanda G2080 (GARD4-8), fara acumulatori, pentru 3 buc. acumulatori de 12V/6Ah.
 

Automatizări geamuri

Motoare cu lanţ rigid pentru ferestre basculante

Motor compact şi modern cu lanţ rigid pentru acţionarea ferestrelor.

Prin montarea lor ferestrele pot fi deschise uşor, astfel aerisirea este rezolvată simplu şi comod. Este recomandată la ferestre cu balamale inferioare sau superioare, la ferestre cu balamale pe ax orizontal sau vertical, la ferestrele de acxoperiş.

Este un echipament electromecanic, care acţionează fereastra prin intermediul lanţului rigid. Lanţul rigid angrenat de un motor acţionează asupra ferestrei cu o forţă de 300N. Calitatea şi fiabilitatea motoarelor E.Ch.O este recunoscută de certificatul CE, eliberat de TUV-QSL S.r.l.. Există două modele ale motoarelor E.Ch.O: E.Ch.O 2000 şi E.Ch.O 3000.